Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Нагрудна шкіряна сумка абог сумка на пояс belt bag

1400 грн
Опис

Якщо ви обожнюєте подорожувати і знаєте, як важливо в мандрах тримати біля себе найнеобхідніше - телефон, гроші, картки, паспорти, мапи, ключі, то поясна сумка Belt bag стане вашим вірним помічником. Якщо ж ваша найбільша пригода - похід до магазину, то і тут Belt bag знадобиться - щоб ключі довго не шукати і всі дисконтні картки були під рукою. Сумка має загальне відділення на замку та кишеню швидкого доступу на магнітній кнопці.

Окрім зовнішнього вигляду ми піклуємося і про тривалість користування. Якість є нашим головним критерієм. М’яка шкіра та перевірена власним досвідом фурнітура допомагають сумці прослужити довго і надійно, навіть при дуже інтенсивному використанні. Ремінь виготовлений із шкіри з одного боку та стропи - з іншого. Завдяки такій технології виготовлення ремінь не буде розтягуватись та служитиме вам багато років.
Унікальність мануфактурного виробництва в оригінальності та індивідуальному підході. Унікальність GODNO - в любові. Ми любимо, те що робимо і тих, для кого робимо. Тому, наші вироби - це міцно і надовго.

Характеристики

Розмір: 16 х 30 см

Матеріали: Шкіра - велика рогата худоба
Металева фурнітура

Функціонал: 2 відділення на замку
1 кишеня швидкого доступу на магнітній кнопці

Особливості: Довжина ременя регулюється
Вшита стропа, що забезпечує стійкість та міцність ременя
Додаткові характеристики:
Стать: Унісекс
Колір: Коричневий
Колір: Червоний
Колір: Фіолетовий
Колір: Чорний
Матеріал: Шкіра

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nikiruy.oleg
nikiruy.oleg
Івано-Франківськ
Був

Схожі товари