Всі категорії
Додати товар

Сумка бананка через плече shadow з еко шкіри flotar чорна

990 грн -35% 650 грн
Опис

Сумка бананка через плече SHADOW з еко шкіри flotar чорна

Характеристики:
Колір чорний
Матеріал: еко шкіра фактурна (є в гладкій шкірі)
Підкладка: поліестер
Розмір: 25 см х 15 см х 6 см
Максимальне обхват ременя: 100 см.
Об'єм: 2 л
Металеві змійки
Відділень: 3 шт.
Ущільнена спинка піно матеріалом та прошито сіткою
Носиться під праву руку, ліву руку також на поясі
Унісекс
Виготовлено в Україні

Весь асортимент ви можете побачити на сайті ********************

Сумка виготовлена з високоякісної екошкіри. Флотар чорного кольору, яка виглядає так само розкішно, як і натуральна шкіра. Вона має зручний розмір 25 см х 15 см х 6 см, вміщуючи всі необхідні речі, такі як гаманець, телефон, ключі і документи. Максимальне обхват ременя становить 100 см, що дозволяє носити її через плече або на поясі.

Зовнішній вигляд сумки доповнюється металевими змійками, які красиво виглядають та забезпечують безпеку зберігання речей. Сумка має передню накладну кишеню, яка закривається на металевій змійці, а основний відділ закривається на металевій змійці, з внутрішньою кишенею на змійці. Це дозволяє розмістити в ній все потрібне і навіть більше.

Крім того, на тильній частині сумки є сітка, яка забезпечує додаткову вентиляцію та захист від поту та неприємних запахів. Сумка оснащена поліестеровою підкладкою, яка забезпечує додаткову міцність та стійкість до стирання.

Сумка виготовляється в Україні, гарантуючи високу якість матеріалів. Будьте впевнені як свої речі і виглядайте стильно з поясною сумкою бананкою SHADOW через плече з чорної якісної еко шкіри Флотар чорного кольору.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Форма:
Прямокутна
Застібка:
Змійка
Принт:
Без принту

Схожі товари