Всі категорії
Додати товар

Шкіряний гаманець з ременем на зап'ясті "007"

1400 грн
Опис

Це дуже місткий гаманець-барсетка з ремінцем на зап'ясті. Ідеально лежить в руці завдяки своїм компактним розмірам. Цей гаманець, як і всі свої вироби, я роблю тільки з якісної телячої шкіри. Усередині гаманець прошиваю підкладочною шкірою (відмінна шкіра мінімальної товщини), що облагороджує виріб і надає йому додаткового лоску, а також продовжує термін служби. Вся робота ручна, прошиваю сідельним швом.

Практичність і функціональність гаманця:

"Традиційні напрацювання - сучасний функціонал" - мій девіз, який я реалізую у своїй майстерні шкіряних аксесуарів. На практиці це означає, що я роблю виріб дотримуючись тої якості ручної роботи, яку раніше робили гарні кожум'яки. При цьому мої аксесуари набувають нову функціональність, згідно з сьогоднішніми потребами. У цьому гаманці поміститися все: кредитні карти, мобільний, гроші, візитки, документи та інші дрібниці.

Якість виробів ручної роботи:

Ручна робота не дає права на помилки - майстер обробляє кожен шов і деталь. Результат - аксесуар преміумкласу: виглядає дорого, зроблений якісно, ​​володіти ним приємно. Але завдяки тому, що я працюю сам на себе - всі вироби в моєму інтернет-магазині можна придбати за доступною ціною. З першого погляду Ви, як і будь-хто навкруги побачите, що це не черговий "фабричний Китай", а якісний handmade аксесуар, який з часом буде виглядати більш стильно й автентично. Ті люди, які купили у мене один аксесуар зі шкіри, зазвичай в магазин за іншим не йдуть - вони звертаються до мене за іншими аксесуарами та подарунками для своїх близьких. До речі, всі свої замовлення я упаковую в вінтажний папір і скріплюю сургучною печаткою "ручна робота" - таким чином, купуючи гаманець в подарунок, клієнт отримує вже готовий, упакований презент.

Характеристики товару:

Розмір: 20х9,5см
Кишені великі: 2
Карман на блискавці: 1
Кишені під карти: 4 (2 карти на кожну кишеню)
Можливе іменне гравірування і нанесення малюнка
Роблю в різних кольорах, можливі кольори дивіться на останньому фото

PS: всі свої роботи я роблю під замовлення тільки з натуральної шкіри
Додаткові характеристики:
Матеріал: Шкіра
Кількість відділень: 3 відділення
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?