Всі категорії
Додати товар

Сумка месенджер . тактична сумка з еко-шкіри

329 грн
Опис

ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ Сумка має зручний і практичний ремінець, який можна відрегулювати по довжині завдяки спеціальному фіксатора, тому Ви зможете його носити як на рівні пояса, так і на рівні грудної клітини для швидкого доступу до важливих елементів, таких як: ліхтарик, газовий балончик або ж пневматичний пістолет. На лицьовій стороні сумки присутній клапан, який закриває основне відділення на липучках. Застібки надійно фіксують клапан і навіть при інтенсивній ходьбі або бігу не дозволять йому відкритися. Также на лицевой части сумки присутствует отделение, со скрытой молнией, во всю ширину сумки. В переднем кармане также можно поместить кошелек или важные документы (паспорт или документы на машину).

Клапан сумки прикрывает основное отделение, которое закрывается на молнию. Отделение в 2 раза больше, нежели отделение на лицевой части сумки. На противоположной стороне от кармашков основном отделении присутствует еще одно небольшое отделение на молнии, в котором Вы можете хранить ценные или очень важные для Вас вещи.

Але самим важливим і цікавим є відділення на тильній стороні сумки воно також обладнано блискавкою. МАТЕРІАЛИ І ТЕХНОЛОГІЇ Дуже товста екокожа щільністю 1000D, що має спеціальну структуру і має водовідштовхувальну. Тканину під час виробництва обробляється по кілька разів і завдяки цьому виходить дуже якісною, неймовірно міцною і зносостійкою. Екокожа обробляється в декілька прийомів, і покриття виходить дуже якісним і має дуже довгим терміном експлуатації. Кобури в комплекті не йдуть. Основні особливості: Розмір сумки 270 мм х 230 мм Ширина плечового ременя 38 мм Якісна фурнітура Прихований кишеня для зброї з швидким доступом Матеріал: екошкіра

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари