Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Коричнева спортивна сумка дафл “lv” унісекс з жовтими ручками

2100 грн -20% 1680 грн
Опис

Ви шукаєте надійного і стильного попутника в подорожі? Зверніть увагу на нашу велику спортивну сумку унісекс коричневого кольору з жовтими ручками, виготовлену з високоякісних турецьких матеріалів, які гарантують довговічність і стиль.

Класичний коричневий колір цієї спортивної сумки LV, в поєднанні з унікальними жовтими ручками роблять її привабливим аксесуаром, який ідеально підійде до будь-якого вбрання. Просторе основне відділення сумки ідеально підходить для упаковки всього необхідного, а внутрішні кишені забезпечують легкий доступ до вашого телефону, гаманця або ключів.

Регульований ремінь гарантує, що Ви зможете легко носити цю сумку, незалежно від вашого типу статури. Турецьке якість гарантує, що це надійний супутник в подорожі, який прослужить довгі роки.

Незалежно від того, вирушаєте ви на вихідні або в довгу ділову поїздку, наша велика спортивна сумка коричневого кольору унісекс - ідеальний аксесуар, який можна взяти з собою. Його просторий дизайн і унікальний стиль роблять його незамінним для всіх, хто любить подорожувати зі смаком.

Купіть сьогодні нашу велику коричневу спортивну сумку з жовтими ручками і станьте ідеальним супутником у подорожі

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Принт:
Абстракція
Продавець
rassllshop
Речі_Туреччина
Супер-продавець
Харків
80% виконаних замовлень
Була