Всі категорії
Додати товар

Валіза airtex deimos 953 середній.(оригінал) з полікарбонату

3750 грн
Опис

Опис Валізу Airtex DEIMOS 953 середній,(оригінал) з полікарбонату Опис: валіза виготовлена з міцного і легкого матеріалу - полікарбонат, який характеризується високою гнучкістю і стійкістю до механічних пошкоджень, що є важливим фактором під час авіаперельотів. Даний валізу оснащений 4-ма безшумними поліуретанового колесами. Радіус обертання 360 градусів. Є розширюється на 20% . Ваш багаж надійно захищає замок з функцією TSA (замок з тризначним кодом, схвалений Адміністрацією транспортної безпеки США). Звертаємо Вашу увагу, що ключ до такого замку є тільки у співробітників митниці і спецслужб! Червоний ромб на корпусі замку, це міжнародна маркування на відповідність стандарту TSA. В чемодана есть 2 отделения: одно с фиксирующими ремнями, другое закрывается на молнию. Сверху и сбоку чемодана расположены стационарные ручки для ручного переноса в вертикальном или горизонтальном положениях. Имеется выдвижная телескопическая ручка на металлической основе с кнопкой для фиксации высоты.

Многочисленные тесты проведенные во Франции показывают, что все материалы из которых изготовлены ​​основные компоненты чемоданы являются функциональные и пригодны к эксплуатации.

* Полікарбонат - високоеластичний і міцний матеріал, що відрізняється малою вагою. Використовується у виготовленні захисних шоломів для екстремальних видів спорту. Відмінними перевагами валіз з полікарбонату є міцність і надійність. Гранично допустима вага завантаження середнього валізи 18-19 кг. ПЕРЕВИЩЕННЯ ВАГИ ПРИЗВОДИТЬ ДО ПІДВИЩЕНОГО ЗНОСУ ВАЛІЗИ!!! Правила поведінки при пошкодженні валізи транспортною компанією! Акт PIR (о проблемах при перевозке багажа) нужно составить в аэропорту сразу же после получения поврежденного багажа, подойдя к соответствующей стойке (она может называться по-разному: "Lost&Found", "Рекламация багажа" и др. похожие определения), после чего выдают письменное подтверждение вместе с регистрационным номером. Сохраните его, а также авиабилет, посадочный талон и багажную квитанцию. Полный список документов можно узнать у представителя авиакомпании. Не забывайте, что если Вы не составите Акт PIR в аэропорту, то ремонт чемодана будет платным. Размеры малый S ручная кладь ,цену уточнять
Объем 33.0 (л)
Высота 55.0 (см)
Ширина 35.0 (см)
Глубина 22.0 (см)
Вес 2.8 (кг) Размеры средний M - 3750гр
Объем 65.0 (л)
Высота 65.0 (см)
Ширина 43.0 (см)
Глубина 26.0 (см)
Вес 3.9 (кг) Размеры большой L ,цену уточнять
Объем 107.0 (л)
Высота 76.0 (см)
Ширина 52.0 (см)
Глубина 32.0 (см)
Вес 4.85 (кг)

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Стать: