Всі категорії
Додати товар

Купити валізу в одесі самовивіз середній wings wn 01 dove середній

2800 грн
Опис

Опис Валізу пластиковий Wings WN01 середній (M, 60 л) на 4 здвоєних колесах Темно-зелений (Dark green) Пропонуємо до купівлі середнього розміру пластиковий чемодан Wings WN01 польського виробника Wings. Безумовно, це самий естетично красивий валізу на ринку. У ньому гармонійно поєднуються помірна строгість і витончена елегантність. Валіза подібного дизайну підійде всім хто цінує оригінальну лінію форм і сувору практичність. Зовнішній матеріал валізи - суміш пластику ABS Plus* і полікарбонату (стійкого до подряпин матеріалу). Цей матеріал входить в трійку найбільш міцних і ударостійких матеріалів на ринку. Для збереження форми, по внутрішньому периметру валізи вмонтована цілісна сталева рама. А поряд із продуманою конструкцією пластику, валізу в змозі витримати навіть самі екстремальні навантаження. Валіза по поверхні переміщається на чотирьох здвоєних поліуретанових колесах, надійно закріплених на платформі металевим стрижнем і металевими підшипниками. Володіючи мінімально продуманим люфтом, телескопічна ручка валізи висувається легко і невимушено. Всередині у валізи два просторих відділення. Обидва відділення обтягнуті не мазким і приємним на дотик матеріалом. Для невисоких людей та зручності носіння в руках, крім ручки, розташованої у верхній частині валізи, знаходиться ручка і з його боку. Всі сторони валізи від контакту з поверхнею застраховані спеціальними захисними вкладишами. Від випадкових відкриттів і небажаних гостей у валізу вмонтований надійний кодовий замок TSA**. Подорожуючи, зосередьтеся на враження про поїздку, а схоронність багажу довірте нам! Щасливої дороги! Специфікація Верхній матеріал - ABS Plus* + полікарбонат (акрилонітрил, бутадієн, стирол) 4 змінних здвоєних колеса на металевих підшипниках виконані із суміші каучуку і гуми і повертаються на 360 градусів Водонепроникний і стійкий до подряпин зовнішній матеріал Зовнішній матеріал у валізі легко піддається чищенню Кодовий замок TSA** Дворівнева телескопічна ручка вбудована у валізу міцна дюралюмінієва рама Двокамерна ємність, розділена на блискавку Внутрішні кріпильні ремені для фіксації багажу Зовнішні розміри наведено з урахуванням всіх виступаючих за межі валізи елементів*** Розміри Зовнішні розміри***: 65 см (висота) х 43 см (ширина) х 26 см (глибина) Об'єм: 60 л Вага: 3,4 кг Колір: темно-зелений *ABS Plus - ударостійкий, нетоксичний, довговічний, волого і масло стійкий матеріал, стійкий до лугів і миючих засобів. Теплостійкість матеріалу до 103 °C. Широкий діапазон експлуатаційних температур: від -40 °C до +90 °C ***Розміри вказані з урахуванням висоти коліс та інших виступних частин валізи, таких як: ручки, змійки, кодовий замок, декоративні елементи, страхувальна фурнітура. Інструкція з експлуатації кодового замка з TSA Вихідної комбінацією шифру є цифри 0-0-0. За цим кодом ми змінюємо шифр з відкритим замком. Откройте замок (по умолчанию код: 0-0-0).
Нажмите кнопку «Сброс/Настройки» (выступающая точка в корпусе замка) острым инструментом. Вы услышите «щелчок». Кнопка настройки находится на внутренней части молнии или под штырьками болта.
Вращайте диски, чтобы установить новую комбинацию шифра (например, 7-9-5).
Нажмите кнопку открытия в направлении стрелки. Кнопка «Сброс/Настройки» вернется к предыдущей позиции при этом вы услышите характерный «щелчок». Ваша комбинация установлена и установленный код запрограммирован.
Обязательно запомните установленный код, потому что в дальнейшем невозможно разблокировать замок, не зная код.
Чтобы закрыть замок, установите любую комбинацию.
Чтобы установить новую комбинацию кода, повторите шаги 1-3.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари