Всі категорії
Додати товар

Маленька валіза тканинна 50 см 2 колеса багато кольорів

950 грн
Опис

Висота х Ширина х Глибина 50 x 35 x 22 см
Мала валіза на колесах Wings (Вінгс) зроблена з надійного та міцного синтетичного тканинного матеріалу — поліестер марки 600D. Цей матеріал легкий, зносостійкий, еластичний, не промокає.
Металевий каркас надає жорсткої форми валізі — ви можете не боятися її максимально навантажити. Попри те, що валіза невелика ручна поклажа, вона обладнана двома великими міцними поліуретановими колесами на металевих підшипниках. Колеса мають бічний захист. Це дає власнику змогу пересувати валізу практично будь-якою поверхнею без ризику зламання коліс і без особливих зусиль. Легкому пересуванню сприяє і зручна телескопічна ручка (тролі-система) з можливістю фіксації у двох положеннях.
Валіза має надійну ручку зверху для перенесення її у вертикальному положенні. Його можна поставити як у вертикальному, так і горизонтальному положенні — для цього є пластикові ніжки внизу та збоку валізи.
Велика кількість кишень і внутрішніх відділень дає змогу комфортно розмістити різні групи речей окремо одна від одної — це і дві великі зовнішні кишені з окремими блискавками на передній стороні валізи та внутрішня кишеня з міцної сітки. І, звичайно ж, основне містке відділення, яке має спеціальні ремінці для фіксації багажу. А якщо раптом щось не помістилося, ви завжди можете скористатися розширенням до 5 см і збільшити об'єм вашої валізи.
Для захисту вашого багажу, валізи Wings (Вінгс) обладнані вбудованим кодовим замком. Блискавки, що закривають основне відділення, мають спеціальні «собачки», які заходять у кодовий замок.
Докладніше та інші валізи дивіться на сайті *************************************************************

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари