Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Жіноча сумка кросбоді rose bzn black

735 грн
Опис

Сумка колекції Rose- класичний варіант для тих, хто цінує зручність, комфорт і мінімалізм в деталях.

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Тканина оксфорд середньої щільності. Матеріал міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів ззовні.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Рамки і регулятори бретелек металеві.

Шлейки. Плечові ремені шкіряні з екокожі, надійно закріплені на металевій рамці. Довжина регулюється металевим регулятором.

Функціональность.Ззовні сумки клапан на магніті. Всередині сумки окреме відділення в якому одна кишеня на блискавці і одна відкрита кишеня. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Довжина ременя регулюється до 146 см.

Розмір:20 * 24 * 7 див.

Сумки доступні у всіх кольорах.

94000002

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Стать: