Всі категорії
Додати товар

Сумка текстильна кроссбоді waipuna

600 грн
Опис

Текстильна сумка кросбоді базового срібно-сірого кольору від відомого фінського бренду waipuna. Waipuna – бренд жіночих сумок родом із Фінляндії, заснований у 1989 році. Під маркою Waipuna випускаються наплічні сумочки, рюкзачки та косметички. Моделі відрізняються сучасним лаконічним дизайном у скандинавському стилі, які доповнюються декоративними елементами: блисками, застібками, клепками та ремінцями. Різні за формою та за призначенням, сумки Waipuna ідеальні для використання на кожен день, особливо у весняно-літній період.

Сумка виготовлена з тканини, що відштовхує воду, ремінь з якісної екошкіри. Сумка застібається на блискавку. З задньої сторони присутня кишеня на блискавці. Усередині 2 відділення та кишеня на блискавці для документів та грошей. Підкладка ніжно-блакитного кольору. Довгий ремінець, який регулюється за довжиною.
Сумку можна зробити ширшою за допомогою блискавки внизу. Таким чином дно сумки робиться розміром до 7 см. Брендування присутнє: у вигляді пера на клепках на ремінці, ручках блискавок, назва бренду на лицьовій стороні сумки, а також усередині на кишені з блискавкою

Стан чудовий. Дефектів немає.
Розміри 30х27, ремінь 150 см
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари