Всі категорії
Додати товар

Вінтажна сумка кросбоді lauren ralph lauren у стилі печворк через плече тканина

12000 грн
Опис

Приголомшлива вінтажна сумка вестерн через плече/кросбоді в стилі печворк (Patchwork) з натуральної товстої шкіри та лоскотів тканини від люксового бренда Lauren Ralph Lauren New York.

Лімітоване видання. Моделі цієї колекції були випущені у двох форм-факторах, цей примірник є великою версією була також сумочка меншою. Продаються ексклюзивно в Нью-Йорку. Сумка періоду 00-х років. Справжній ексклюзив не тільки для України, але й для світу загалом.

Аксесуар для справжніх поціновувачів стильних, ексклюзивних та автентичних аксесуарів найвищої якості. Унікальність образу гарантована!

Назва моделі: Country Patchwork

Стан ідеальний, є незначні потертості, які зовсім не вважають нюансом.

Замірами пишіть до ЛС

-Описування —

Сумка виготовлена з товстої натуральної шкіри коричневого кольору та шматочків/смужків тканини з різними принтами, які зібрані в єдину композицію і зшиті між собою, справжній печворк у грамотному та стильному виконанні від майстрів Ralph Lauren.

Клапанне закриття за допомогою магнітів, які інтегровані всередину ремінців на сумці та на ремінцях, які на кришці (відно на 6 фото в нижньому правому кутку). Ремінці так само виконують декоративний ефект, не навантажуючи вас зайвими маніпуляціями під час відкриття. Ремінці проходять через днище сумки, де з'єднуються з ременями, які йдуть на бічні частини сумки та кріплять плечовий ремінь. Має приголомшливий вигляд. Плечовий щільний холщовий ремінець досить широкий і зручний, має регулювання за довжиною зі шкіряним стопором.

Усередині щільна підкладка з натуральної бавовни коричневого кольору. Золоте прямокутне лого з гравіюванням RLL. Ключниця, одне основне відділення, одна велика кишеня зі змійкою від YKK і гарною лопаткою RLL і додаткові малі кишені з протилежного боку.

Вся металева фурнітура виготовлена з високоякісної латуні золотого кольору.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари