Всі категорії
Додати товар

Сумка через плече cori від assots london

1500 грн
Опис

сумка через плече Cori від Assots London з натуральної шкіри виготовлена вручну з любов'ю. Потерте сільське оздоблення шкіри надає їй унікального вигляду, який обов'язково приверне увагу, хай куди б ви пішли. Сумка через плече Cori ідеально підходить для тих, хто в дорозі: вона має 2 передні кишені на блискавці, 1 внутрішню кишеню на блискавці, 2 внутрішні накладні кишені, 1 задню кишеню на блискавці та регульований плечовий ремінь завдовжки від 12 до 26 дюймів. Додаткові кишені дають змогу легко зберігати та впорядкувати особисті та технічні речі, що робить її ідеальною шкіряною сумкою для щоденного використання як сумочки, шкільну сумку, сумки для копіювання, дорожню або офісну сумку. шкіра найвищої якості плечові ремені посилені фірмовою строчкою у формі літери «X», щоб уникнути від'єднання. Міцні регульовані плечові ручки, посилені заклепкові знімачі, міцна товста шкіра та міцна фурнітура зібрані докупи та перетворені на продукт найвищої якості, яким ви зможете оцінити довгі роки. Смачна шкіряна сумка в стилі ретро та сумка через плече Cori в класичному дикому стилі надають освіжне оновлення непідвладним часу силуетам і роблять її ідеальною й єдиною у своєму роді
РОЗМІР: 10 дюймів х 10 дюймів х 1,5 дюйма 

СПРАВЖНЯ ШКІРА І ХЛОПКОВАНА ПІДКЛАДКА: для багатофункціональна жіноча сумка через плече «Cori» ручної роботи обрана шкіра Tan Distressed Real Leather , яка згодом покривається унікальною патиною. Як підкладка використовується натуральна невибілена бавовняна тканина преміумкласу, що робить виріб не містить пластику. 
виріб ретельно прошитий з використанням найкращих видів натуральної шкіри, з яких виробляються сумки, які мають ідеальне поєднання західного стилю зовні та практичності всередині. 
Застібка-блискавка YKK широко розстібається та відкриває внутрішній простір на підкладці з двома внутрішніми накладними кишенями и кишенею на блискавці для телефона, сумочки, маски для обличчя, ключів і багато чого іншого. Внутрішні 3 слота для кредитних карток, захищені технологією RFID від крадіжки. Унікальна бічна кишеня на блискавці забезпечує додаткові відділення та простір для організації речей. Регульований плечовий ремінь із репсової тканини будь-якого розміру для зручного носіння. Прикрашений неповторним металевим логотипом Assots London. Задня кишеня на блискавці на всю ширину, куди можна покласти все необхідне. плечові ремені посилені фірмовою строчкою у формі літери «X» , щоб уникнути від'єднання Міцна регульована плечова ручка, посилені заклепні знімачі, міцна товста шкіра та міцна фурнітура зібрані разом і перетворені на продукт найвищої якості, яким ви зможете оцінити довгі роки.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Шкіра
Стать:
Форма:
Квадратна
Застібка:
Змійка
Продавець
ksiusha715
ksiusha715
Супер-продавець
Ізмаїл
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари