Всі категорії
Додати товар

Багатофункціональна сумка для гаджетів, edc з cordura® , ykk®

740 грн
Опис

Виготовлено дуже якісно, з використанням матеріалу CORDURA® Advanced Fabrics від INVISTA (США), фурнітури YKK® (Японія)
Назва - EXCELLENT ELITE SPANKER (EP 129 BLK).
Розумні блоки з кількома кишенями, передня зовнішня частина має одне велике відділення з велкро (смартфон 6,5 дюймів поміщається), одну кишеню на блискавці, дві кишені для карток і дві групи прорізів для еластичних стрічок.
Це сумка для гаджетів, але великої місткості. Завантажувати та виймати предмети дуже легко. Фіксується на місці еластичною стрічкою Molle, легко регулюється еластичною стрічкою, щоб різні предмети досягали стабільного стану. Сумка на поясі Molle. Кріплення підлаштовуються під різну ширину стрічки чи ременя.Така сумка-органайзер - це життєво важлива частина спорядження для руху або динамічного руху.
Використання нейлонового паракорду з подвійною застібкою-блискавкою YKK. З модулем molle його можна повісити на обладнання з модулем molle, жилетом, рюкзаком, ременем тощо. В комплекті полімерне лого-велкро, замість нього можливо приклеїти Вашу наліпку.
Може використовуватися як органайзер для смартфону та інструментів molle. Зберіть усі свої потреби разом, відмінно підходить для тих, хто хоче поєднати всі свої кишенькові предмети в одному місці, а не розкидати їх усюди.
Підходить для тих, кому потрібно носити із собою багато дрібниць у кишенях, коли ви йдете на роботу чи на вулицю. Він не випиратиме в кишенях, тикаючи вас у різні незручні місця, не тягати за собою рюкзак чи щось подібне.
Розмір: 12 см x 5,5 см x 16,5 см (Д * Ш * В).
Вага: 150гр..
Колір - чорний.
Багатофункціональна сумка Molle EDC ідеально підходить для активного відпочинку. Носіть свої речі з собою, куди б ви не пішли. Ідеально підходить для відпочинку на свіжому повітрі, альпінізму, подорожей, піших прогулянок, експедицій, риболовлі, їзди на велосипеді, полювання тощо.
Декілька кишень і блискавки YKK. 2 кишені на блискавці та 1 кишеня з велкро.
Подвійні блискавки YKK з паракордовими пуллерами дозволяють відкрити сумку для інструментів двома способами. Внутрішня організація сумки-органайзера EDC призначена для ваших інструментів, відділення дозволяють відрізнити кредитну картку, невеликий блокнот і ручку, ліхтарик, тримачі для інструментів на гумці підходять для багатьох інструментів, а відділення на блискавці безпечне і практичне.
Внутрішні кишені мають підкладку пінопласту, що забезпечує надійний захист ваших необхідних повсякденних речей.
Задню систему Molle із двома ременями на кнопках можна закріпити на ремені, тактичному рюкзаку або закріпити за допомогою ременів Molle. Безліч регулювань із використанням 3-х рядів лямок Molle для оптимальної посадки, ідеально підходить для різного обладнання. Сумку для інструментів можна легко прикріпити до будь-якого тактичного спорядження, сумісного з MOLLE, наприклад, тактичного жилета, рюкзака, чергового пояса або ременя для спорядження.
Отримайте його та насолоджуйтесь активним відпочинком, ця сумка для edc стане вашим партнером. Її легко вдягати та знімати, вона не надто громіздка. На велкро-панель можна прикріпити ваші патчі замість панчу з лого.Onetigris.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нейлон

Схожі товари