Всі категорії
Додати товар

Чоловічий рюкзак sambag zard lzn графітовий

1325 грн
Опис

Рюкзаки колекції Zard ідеально підійдуть для активних людей, які не звикли втрачати ні секунди.

Вони знадобляться, як для подорожей так і для прогулянок з друзями, походів у спортзал, навчання.

Виглядають на спині акуратно і при цьому мегапісні: поміститься вода, одяг, особисті речі, будь-які дрібниці необхідні для умов міста.

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив. спинка тримає форму: ущільнена пеноматеріалом і зовні виконана з вентиляційного матеріалу AirMesh 3D.

Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукой. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечові ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. На зворотному боці ременів вентиляційна сітка AirMesh 3D. Довжина регулюється за допомогою трищолівки.

Функціональность.Зовні рюкзака спереду прихована кишеня на блискавці. Дві кишені з боків на блискавці. Всередині основного відділення рюкзака є окреме відділення під ноутбук до 14 дюймів (залежить від пропорцій екрану і рамок навколо нього - при замовленні уточнюйте розмір свого гаджета). З іншого боку середини кишені на блискавці і одна відкрита кишеня. На плечовому ремені є кишеня для кредитних карток тощо.

Розмір:  43*27*13

Рюкзаки доступні у всіх кольорах.

25000009m

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Продавець
gladio.biz
gladio.biz
Супер-продавець
Київ
91% виконаних замовлень
Був

Схожі товари