Всі категорії
Додати товар

Рюкзак туристичний va t-04-9 85л, камуфляж 291632-04

1364 грн
Опис

м
Рюкзак туристичний VA T-04-9 85л, камуфляж
Вирушаючи в похід, важливо мати за плечима надійний рюкзак, який не тільки вмістить весь необхідний інвентар, але й забезпечить комфортне перенесення об'ємного та важкого вантажу. Виконаний із міцних тканин та оснащений анатомічною спинкою, він стане вірним помічником у найскладнішому шляху. Туристичний рюкзак служить для перенесення великого обсягу речей, тому сам він має бути досить легким. Щоб забезпечити мінімальну вагу сумки, у виробництві використовують лише сучасні синтетичні матеріали.

Камуфляжний туристичний рюкзак VA T-04-9 85 л був розроблений спеціально для активного туризму, розрахованого на тривале використання та збільшене навантаження. Він призначений для перенесення великої кількості речей, які можуть стати в нагоді в дальній подорожі. У нього можна вмістити запас їжі, змінний одяг, інструменти або туристичне спорядження, а також у ньому є місце для каремату або намету. Представлена ​​модель забезпечить високу міцність і надійність завдяки використанню якісної вологовідштовхувальної тканини та якісної фурнітури.

Туристичний рюкзак VA T-04-9 85 л – це зручний рюкзак з зручною спинкою і широкими плечовими лямками за доступну вартість.

Характеристики:

Країна виробник: Україна;
Об'єм: 85 л;
Стать: Унісекс;
Висота: 73 см;
Ширина: 39 см;
Глибина: 28 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари