Всі категорії
Додати товар

Набір рюкзак kite + пенал + сумка для взуття set_hw22-531m hot wheels

2990 грн
Опис

Kite (Германия) оригинал! Качество супер! Много других моделей.
Читайте так же информацию "обо мне"

Набір шкільний Kite SET_HW22-531M рюкзак+пенал+сумка для взуття – це базовий капсульний комплект для навчання. Найголовніші аксесуари учня, які супроводжуватимуть дитину до школи цілий рік. В цьому наборі вони бездоганно поєднуються між собою, адже представлені в єдиному спільному дизайні. Вам більше не потрібно витрачати час, підбираючи аксесуари, які бездоганно пасуватимуть до рюкзака – ви одразу отримуєте круту продуману капсулу. Адже це тріо просто створене одне для одного та неймовірно стильно виглядає в тандемі. Дитина буде в захваті від ефектного комплекту, завдяки якому її шкільний лук буде неперевершеним.

Каркасний ортопедичний рюкзак Kite HW22-531M виконаний з міцного поліестеру. Унікальна модель «росте» разом з дитиною та буде довше радувати свого власника зручністю, функціональністю та якістю. Рюкзак прослужить учневі з 1 по 4 клас і подбає про збереження здорової постави.
Модель схвалена німецьким Інститутом Здоров'я і Ергономіки IGR для школярів 6-10 років, зростом від 130 до 145 см.
Трендова форма «черепашка» – стильна та лаконічна. Ущільнена передня панель широко відкривається для зручного складання шкільного приладдя.
Каркасна форма допомагає непосидам систематизувати речі та вже з першого класу привчає до порядку. Завдяки стійкому щільному коробу, рюкзак відмінно тримає форму. Стінки не мнуться та не прогинаються, а значить – зошити надійно захищені від пошкоджень.
Рюкзак дарує дитині відчуття комфорту, а батькам – спокій за те, що шкільний аксесуар дитини – якісний, надійний та безпечний. Кожна модель Kite проходить випробування на міцність матеріалів і зносостійкість фурнітури.

Вага 1090 г

Висота 38 см
Глибина 16 см
Ширина 29 см
Об`єм 16 л

Ортопедичні властивості Так

Размер (рост) M(130-145 см)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yanab...
yanabuhtiyarova
Супер-продавець
Київ
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари