Всі категорії
Додати товар

Рюкзак xiaomi mi casual daypack (black)

440 грн
Опис

Рюкзак XIAOMI Mi Casual Daypack (Black)

Рюкзаки з нової колекції(партії) - мають новий сучасний логотип XIAOMI

Міський рюкзак торгової марки Xiaomi за великим рахунком є зменшеною версією іншої популярної моделі китайського виробника — College Casual Shoulder Bag. Вони виконаний у схожому дизайні і оснащений аналогічним набором відділень, тільки менше за розмірами і об'ємом (10 літрів). У рюкзак Xiaomi Mi Casual Daypack поміщається ноутбук з діагоналлю екрану 13.3 дюйма, під який виділено окреме місце в основному відділенні. Він призначений для різних дрібних предметів. По боках також передбачені кишені для пляшки.

Тканина рюкзака виконана з урахуванням необхідності водовідштовхувальної функції. Матеріал-віскоза і поліефірне волокно. Матеріал підкладки - поліестер. Габарити виробу - 34х22.5х13 см. у ньому ваші речі знаходяться в повній безпеці.

Обсяг рюкзака - 10 л, при тому що його вага становить всього 165 г. Водовідштовхувальна тканина, що має високу міцність, зручна кишеня для зберігання пляшки з водою.

Основне відділення підійде для зберігання планшета, нетбука, книг і особистих речей. У бічні кишені можна покласти ключі, навушники, телефон та інші необхідні дрібниці. В будь-яких погодних умовах.

Вид Міський

Тип конструкції Двухлямочний

Стать Унісекс Об'єм рюкзака 10 л

Матеріал 100% полиэстер

Спинка М'яка

Максимальна діагональ планшета 13,3"

Вага 165 г

Країна виробник Китай

Розмір 34 x 22.5 x 13 см

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари