Всі категорії
Додати товар

Фірмовий рюкзак coxa r5 для активного відпочинку

2700 грн
Опис

Ціна в магазині 150€
Рюкзак Coxa R5 розроблений і протестований спортсменами світового рівня під час важких перегонів і важких тренувань. Він має унікальну посадку та винятковий комфорт. Coxa R5 має дихаючу 3D-сітку та забезпечує ефективну підкладку, яка забезпечує комфортне відчуття між спиною та сумкою. Сітка забезпечує хорошу підкладку, яка комфортно розташовується між спиною та рюкзаком. Матеріал міцний і адаптований до екстремальних ситуацій. Рюкзак ідеально підходить для катання на лижах, бігу, їзди на велосипеді та походів.

Вам подобається Ski Team Sweden XC і більшість команд Visma Ski Classics. Тренуйтеся та змагайтеся з Coxa.

Обсяг упаковки – 5,5 л
Вага - 660 г
Вага упаковки – 4 кг
Ємність рідини – 1,5–3 л
Висока видимість – світловідбиваючий матеріал 3M™ + світлодіодна лампа
Матеріал задньої сторони – дихаюча 3D-сітка (нейлон)
2 зовнішні кишені
1 внутрішня кишеня
Запатентована система перенесення Запатентована система
лямок має правильну форму і робить рюкзак зручним, стабільним і гнучким. Вага розподіляється на стегно, і рюкзак виглядає абсолютно невагомим. Верхній частині тіла надається повна свобода рухів. Coxa розроблений як один із найбезпечніших рюкзаків на ринку. Його легко одягати і знімати, якщо ви десь застрягли, ви можете зняти рюкзак за секунду, якщо потрібно. Пряжка має Quick Release і виготовлена ​​ексклюзивно для Coxa від світового лідера Duraflex.

3D-сітка для повної вентиляції
Наші рюкзаки оснащені унікальною 3D-сіткою вздовж спини для оптимального потоку повітря навіть під час важких фізичних навантажень. Сітка забезпечує хорошу підкладку, яка комфортно розташовується між спиною та рюкзаком і запобігає спітнінню спини. Матеріал міцний і адаптований до суворого клімату та екстремальних ситуацій.

Місце для подвійних рідинних систем
У рюкзаку є місце для двох окремих рідинних систем загальною ємністю до трьох літрів, які поміщаються в адаптовану кишеню в нижній частині. Петлі на плечових ременях утримують шланг рідини, стержні або гель на місці.

Світловідбиваючий матеріал 3M
Для вашої безпеки ми оснастили рюкзаки Coxa світловідбиваючим матеріалом 3M™. 3M є піонером у дослідженні світловідбиваючих матеріалів і вже понад 70 років розробляє нові та новаторські технології. Коли на світловідбиваючий матеріал потрапляють прожектори, вас добре видно з відстані приблизно 125 метрів.

Світлодіодна лампа
На всіх рюкзаках Coxa є світлодіодна лампа для підвищення безпеки під час тренувань у темряві. Є два різних режими: блимання або постійне світло.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dark1211
dark1211
Супер-продавець
96% виконаних замовлень
Був

Схожі товари