Всі категорії
Додати товар

Чоловічий рюкзак рол sambag rolltop lzt чорний

1250 грн
Опис

Рюкзак колекції Roll створений для потреб міста: прогулянок, роботи, навчання, спортзалу, урбан подорожей, весняного та літнього відпочинку. Місткий та функціональний помічник вміщує всі необхідні речі на кожен день.
Характеристики:
Матеріал верху: найновіша екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

Фурнітура. Блискавки типу YKK із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Встановлений один магніт, завдяки чому рюкзак зверху завжди має форму як на фото. Ремінна стрічка з фастексами регулюється зі збільшенням висоти рюкзака. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється за допомогою трищілинки.

Функціональність. Зовні рюкзак спереду дві вертикальні кишені на блискавці. Всередині рюкзака окреме відділення під ноутбук до 14 дюймів (залежить від пропорцій екрану та рамок навколо нього – при замовленні уточнюйте розмір гаджета). З іншого боку середини кишеню на блискавці та одна відкрита кишеня. Зовні на спинці рюкзака одна кишеня на блискавці.

Розмір: 41*30*16 у згорнутому вигляді (див. головне фото), максимально розгорнутому вигляді габарити рюказака становлять 54*30*16( див. додаткові фото).

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Продавець
roskal17
roskal17
Супер-продавець
Львів
80% виконаних замовлень
Був

Схожі товари