Всі категорії
Додати товар

Рюкзак sambag zard lrt тканинний камуфляжний піксель

1100 грн
Опис

Рюкзаки колекції Zard ідеально підійдуть для активних людей, які не звикли гаяти ні секунди.
Вони знадобляться як для подорожей, так і для прогулянок з друзями, походів у спортзал, навчання.
Виглядають на спині акуратно і при цьому мегамісткі: поміститься вода, одяг, особисті речі, будь-які дрібниці, необхідні для умов міста.
Характеристики:
Матеріал верху: Зносостійкий та вологонепроникний оксфорд. Спинка має форму: ущільнена піноматеріалом.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, водостійкий, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

Фурнітура. Блискавки типу YKK із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Встановлено два магніти, завдяки чому рюкзак зверху завжди має форму як на фото. Ремінна стрічка з фастексами регулюється зі збільшенням висоти рюкзака. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється за допомогою трищілинки.

Функціональність. Зовні рюкзака спереду одна прихована кишеня і з боків дві відкриті кишені. По спинці одна кишеня блискавки. Усередині рюказака окреме відділення під ноутбук до 14 дюймів (залежить від пропорцій екрану та рамок навколо нього – за умови замовлення уточнюйте розмір свого гаджета). Відділення надійно захищене піноматеріалом по всій висоті гаджета. З іншого боку середини кишеню на блискавці і одна відкрита кишеня.

Розмір: 46*28*13

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Тканина
Продавець
roskal17
roskal17
Супер-продавець
Львів
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?