Всі категорії
Додати товар

Шкільний підлітковий рюкзак, що світиться у наборі 2в1 із сумкою-бананкою

1400 грн
Опис

Шкільний рюкзак, що світиться у наборі 2 в 1 із сумкою-бананкою - універсальний шкільний комплект для 5-11 класів, а також ідеальний для прогулянок, походів на тренування, у басейн, для виїздів на природу.

Завдяки своєму правильному розміру рюкзак вміщує в себе не тільки безліч підручників, а й ноутбук, спортивну форму, а також поміститься папка формату А4 — чудовий набір для середньої та старшої школи.

Головна особливість рюкзака — оригінальний дизайн із люмінесцентними елементами. Після денних прогулянок малюнок на рюкзаку світитиметься салатовим кольором у темряві. Люмінесцентний ефект картинки має дуже оригінальний вигляд і виділяє цей рюкзак серед інших.

Набір виготовлений з якісного водовідштовхувального матеріалу Oxford — тканина легко чиститься, практична у використанні, стійка до механічних пошкоджень. Рюкзак на підкладці, що дуже важливо для його довговічності.

Виріб має одне основне відділення на блискавці та глибока ущільнена кишеня для планшета. Зовні є кишеня на блискавці для дрібниць над малюнком і одне повноцінне глибоке відділення на блискавці під хлястиком, а також два бічні відкриті відділення для парасольки та пляшечки для води.

"Повітропроникна" тканина, ущільнена спинка та широкі лямки роблять перенесення, навіть повністю завантаженого рюкзака, легким і комфортним для користувачів. Навантаження на спину та плечі розподіляється рівномірно.

На додаток до рюкзака пропонуємо сумку-бананку через плече

Характеристики:
Матеріал: Оксфорд — легкий, міцний, водонепроникний
Об'єм — 20 л
Розмір ― 46х31х18 см
Загальна вага — 700 г
Регулювання довжини плечових лямок — ширина 6 см
Одне основне відділення на блискавці
Три додаткові кишені на блискавці
Ущільнене відділення для планшета
Бічні кишені
Люмінесцентні відбивачі світла

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Текстиль

Схожі товари