Всі категорії
Додати товар

Чоловічий рюкзак sambag renedouble шоколадний

1150 грн
Опис

Рюкзак колекції Rene є просторим, але не величезним, ідеально пристосованим до сучасного ритму міста, створеного спеціально для того, щоб стати вашим постійним помічником.
Характеристики:
Матеріал Верх: Останній екологічний рівень високого рівня резистування (щонайменше 50 000 циклів за даними тесту Мердіна Діл). Шкіра -це вода, що репетитна, стійка до вицвітання, еластичної (не тріщин під час роботи) і сильна на розрив.
Слизова оболонка. Матеріал середньої щільності Оксфорда, сильний, стійкий до подряпин, легко очищається, нитки не виповзають з нього. Завдяки підключенню всіх частин підкладки, навантаження на еко -літько зменшується і розподіляється рівномірно. Це розширює життя шкіри та швів.
Меблі. Блискавка, як YKK, виготовлена ​​з надійного пластику. Бігуни з засувкою: рюкзак не відкриється незалежно від навантажень, а лише рукою. Встановлено два магніти, так що рюкзак завжди зберігається на вершині, як на фотографії. Основна гілка на блискавці.
Схили. Блечкові ремінці - це шкіряні ремені, міцно пришиті на барі вздовж спини. Посшені до боків зі шкіряними трикутниками. Довжина регулюється регулятором металу.
Функціональність. Поза рюкзака два вертикалі на сітці попереду. Всередині рушниці окремий відсік для ноутбука становить до 14 дюймів (залежно від пропорцій екрана та рамки навколо нього - перевірте розмір гаджета при замовленні). Департамент надійно захищений піною по всій висоті гаджета. З іншого боку, середина кишені на блискавці та одна відкрита кишеня. На клапані немає кишені. Зовні на задній частині рюкзака одна кишеня з блискавкою.
Розмір: 37*31*14

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
roskal17
roskal17
Супер-продавець
Львів
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари