Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак sambag rolltop milton тканинний з принтом «light»

1240 грн
Опис

Рюкзак колекції Roll створений для потреб міста: прогулянок, роботи, навчання, спортзалу, урбан подорожей, весняного та літнього відпочинку Місткий і функціональний помічник вміщує всі необхідні речі на кожен день.

Характеристики:

Матеріал верху:міцна тканина оксфорду Спинка тримає форму: ущільнена пеноматеріалом і зовні виконана з вентиляційного матеріалу AirMesh 3D.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, водостійкий, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукой. Встановлені два магніти, завдяки чому рюкзак зверху завжди тримає форму як на фото. Ремінна стрічка з фастексами регулюється зі збільшенням висоти рюкзака. Основне відділення на блискавці.

Плечові ремені з оксфорду, надійно пришиті на планку по спинці, приєднані до боків шкіряними трикутниками, довжина регулюється за допомогою трищолівки.

Функціональність. Зовні рюкзака спереду одне велике відділення. Дві кишені з боків на блискавці. Всередині рюказака окреме відділення під ноутбук до 17 дюймів (залежить від пропорцій екрану і рамок навколо нього - при замовленні уточнюйте розмір свого гаджета). Відділення надійно захищене пеноматеріалом по всій рамці навколо нього - при замовленні уточнюйте розмір свого гаджета). З іншого боку середини кишені на блискавці і одна відкрита кишеня.

Розмір:41 * 30 * 16 у згорнутому вигляді (див. головне фото), у максимально розгорнутому вигляді габарити рюказака складають 54 * 30 * 16 (див. додаткові фото).

Рюкзаки доступні у всіх кольорах.

24211711

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Продавець
gladio.biz
gladio.biz
Супер-продавець
Київ
91% виконаних замовлень
Був

Схожі товари