Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак sambag zard lkt з принтом «abstract»

1190 грн
Опис

Рюкзаки колекції Zard ідеально підійдуть для активних людей, які не звикли втрачати ні секунди.

Вони знадобляться, як для подорожей так і для прогулянок з друзями, походів у спортзал, навчання.

Виглядають на спині акуратно і при цьому мегапісні: поміститься вода, одяг, особисті речі, будь-які дрібниці необхідні для умов міста.

Характеристики:

Матеріал верху:Зносостійкий і вологонепроникний оксфорд. Спинка тримає форму: ущільнена пеноматеріалом.

Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукой. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечові ремені, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків трикутників. Довжина регулюється за допомогою трищолівки.

Функціональність. Зовні спереду рюкзака дві кишені: одна велика кишеня і менша над нею, обидві на блискавці. Всередині окреме відділення під ноутбук до 14 дюймів (залежить від пропорцій екрану і рамок навколо нього - при замовленні уточнюйте розмір свого гаджета). З іншого боку середини кишені на блискавці і одна відкрита кишеня. Зовні на спинці рюкзака є дві додаткові кишені на блискавці, одна з яких під формат А4. З боків дві відкритих кишені для різних дрібниць.

Розмір:  46*28*13

Рюкзаки доступні у всіх кольорах

25058707

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Продавець
gladio.biz
gladio.biz
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Був

Схожі товари