Всі категорії
Додати товар

Шкільний рюкзак 4 you the original classic plus для дівчинки з ортопедичною спинкою

325 грн -16% 275 грн
Опис

Крутезний оригінальний шкільний рюкзак для дівчинки дорогого німецького бренду 4YOU the original моделі Classik Plus, збережений у бездоганному стані (єдиний недолік відломана тягова ручичка на блискавці зпереду, зверху, видно на фото, але блискавка добре працює і легко застібається та розтібається). Ортопедична спинка. Реально дуже красивого кольору, відтінок більше до бузкового (камера спотворює).Якщо шукаєте якісний дорогий рюкзак за невеликі гроші - це саме те!(див. останнє фото).
Опис CLASSIK PLUS
Шкільний рюкзак CLASSIK PLUS Оптимальний внутрішній простір із двома відділеннями. Відділення з м'якими стінками призначене для ноутбуків з діагоналлю екрану до 17 дюймів та зручно прилягає до спини. Додаткове переднє відділення на блискавці з кишенею для проїзних квитків та карабіном для ключів.
Зовнішня кишеня має органайзер, у якому знаходяться 2 тримачі для ручок, 5 відділень для пластикових карток та візиток, кишеня з м'якою флісовою підкладкою для мобільного телефону, плеєра, CD- дисків тощо. Дві зовнішні кишені для пляшок з водою. М'які ергономічні лямки S- подібної форми. Світловідбивні вставки ( не на всіх колірних рішеннях). Металеві застібки з обробкою з натуральної шкіри. Пластикові ніжки -ранець можна ставити. Вага ранця: 1150 гр. Розміри максимальні: 33x42 x22см. Об'єм: 30 л

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари