Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Рюкзак мюнхен коричневий. стильний міцний вологостікий рюкзак з відділенням для...

2230 грн
Опис

!! ДИВІТЬСЯ ВІДЕО ОГЛЯД РЮКЗАКА !!
München виготовлений із преміального зносостійкого вощеного канвасу та натуральної шкіри Crazy Horse соковитого коньячного кольору. Стильний класичний рюкзак, кожен елемент у якому створений для комфорту, функціональності та чарівного стилю.

Закриття/відкриття відбувається завдяки блискавці та захисному шкіряному клапану на магнітних застібках. Ще на стадії плетіння волокон матеріал оброблений спеціально розробленою сумішшю воску, що збільшує експлуатацію та надійність рюкзака, затримує вологу у верхніх шарах тканини та прикрашає корпус рюкзака унікальними вінтажними візерунками та потертостями
Поєднання рудих відтінків шкіри та канвасу в неймовірно шпалерному кавовому кольорі, поєднання преміальних матеріалів, вінтажного дизайну та продуманої внутрішньої структури, зробили München поза часом актуальним, корисним і стильним аксесуаром.

Вощений канвас вважається найміцнішим матеріалом, оскільки спочатку використовувався для виготовлення морських вітрилів. А починаючи з кінця 19 століття був базовим матеріалом військової форми морських і повітряних сил США та Великобританії.
Оригінальне поєднання тканин і їхніх особливих характеристик надає виробу незвичайного вінтажного шарму, неповторності та солідного зовнішнього вигляду.

Параметри 42х31х12 см
Матеріал вощений канвас; натуральна шкіра
Колір кавовий
Кол-во отсеков 8
Стать унісекс

Особливості
Всередині:
- основне відділення;
- м'яке відділення для ноутбука до 15.6 дюйма;
- 2 відкриті кишені;
- відділення на блискавці;
Зовні:
- лицьова кишеня на магнітній застібці;
- 2 відкриті бічні кишені
Закриття/відкриття:
- блискавка та клапан на магнітних застібках
Об'єм: 18 літрів

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
aosstore
lovelystore
Супер-продавець
Кам'янське
88% виконаних замовлень
Була