Всі категорії
Додати товар

Великий тактичний війсковий рюкзак , об'ем110 літрів

3000 грн
Опис

Великий тактичний рюкзак , об'ем 110 літрів , койот . Належить до типурейдових рюкзаків . За рахунок своєї конструкції рівномірно розподіляє навантаження , зокрема застосовується для транспортування речей , запасів , спорядження . Враховуючи умови в яких використовується даний тип війскових рюкзаків він зроблений з якісної фурнітури і спеціальної зносостійкої і вологовідштовхуючої тканини Cordura 1000D , відповідно рюкзак в 2 рази щільніший і міцніший .
Рюкзак складається з двох відділень , основне відділення і додаткове відкидне на змійці , яке розтегується окремо при необхідності , що значно полегшуе упаковку речей . Має 2 великі кишені з боків , 1 кишеню в клапані та 1 кишеню для води і 1 кишеню для саперської лопати .
Завдяки регульованим ремням , рюкзак можна ідеально розташувати на спині і за допомогою додаткових ременів і фіксаторів його зафіксувати на поясі і на грудях . Таким чином , основне навантаження перебуватиме в тазовій області , що розвантажить спину та плечі та додасть додаткового комфорту .
Глубина 25 см
Ширина 40 см
Висота 110 см

Стан: Хороший
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Стиль:

Схожі товари