Всі категорії
Додати товар

Сумка рюкзак,сумка наплічник, рюкзак, сумка з вишивкою,шкіряний рюкзак, рюкзак з вишивкою

5100 грн
Опис

У світі, де мода змінюється зі швидкістю звуку, дуже важко встежити за новинками. Адже так хочеться не відставати. Вихід є завжди! Ви ще не визначились із вибором? Ми вам обов'язково допоможемо.
Найпростіше рішення купити шкіряний жіночий рюкзак.
Ця модель здатна підкорити будь-яке жіноче серце❤️ Кому найбільше підійде місткий, зручний, практичний, модний рюкзак?
Відповідь не змусить чекати:
✨Ученицям. Використовувати рюкзак для навчання – чудове рішення. Якщо рюкзак носити правильно, на двох шлейках, вантаж розподілятиметься на обидва плечі, не завдаючи шкоди поставі. Це дуже важливо для здоров'я.
✨Студенткам. Тут вже йтиметься про старших дівчат, які цінують стиль і моду. Якщо купити шкіряний жіночий рюкзак дівчині, готуйтеся до підбору стильних образів і селфі.
✨Мамочкам. А для мам, життєво важливо купити жіночий шкіряний рюкзак. Найперша причина – вільні руки! З маленькою дитиною рюкзак дуже рятує. Все необхідне: пляшечка, вологі серветки, соска, запасні памперси за спиною.
Тож вибір за вами.
Наплічник має додаткові кишені спереду та ззаду для різних дрібниць. Всередині є маленька кишенька на блискавці, два великих відділення, між якими є перегородка карман на кнопці. Натуральна шкіра флотар, якісна фурнітура, ручна вишивка.
Розмір: 31*27*12 см.

Переходьте та підписуйтесь на нашу сторінку, де представлені інші шкіряні вироби з ручною вишивкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари