Всі категорії
Додати товар

Рюкзак mark ryden darren (66)

2350 грн
Опис

Рюкзак Mark Ryden Darren

Матеріал Вініл
Колір Чорний
Розміри 55 х 30 х 14 см
Місткість 24-28 л
Вага 1.36 кг

Чорний чоловічий рюкзак Darren – це нова стильна модель універсального бекпеку, яку можна з комфортом носити щодня в офіс, роботу, навчання, прогулянки та брати в подорожі. Його місткість регулюється від 24 літрів (щоденний міський варіант) до 28 літрів об'єму (дорожній варіант). Незалежно від рівня завантаження, він завжди зберігає свою прекрасну форму і стане стильним доповненням будь-якого вашого образу. Сучасний, трендовий, але при цьому лаконічний дизайн зробить його вашим улюбленим аксесуаром на довгий час, так само, як і його чудова функціональність, надійність та комфорт у носінні.
Рюкзак Darren має спеціальний великий м'який відсік під техніку, в який уміститься навіть ноутбук із діагоналлю 17 дюймів. Аналогічний менший відсік призначений для планшета (до 12,9 дюймів). Швидкий доступ до основного відділення можливий через верхній клапан, а коли ви завантажуєте/розбираєте рюкзак , можна повністю розстебнути фронтальну частину.
Виріб оснащений протиударним захистом і виконаний з вологонепроникного, красивого та міцного вінілу, що забезпечує збереження ваших гаджетів та цінностей усередині.
Рюкзак оснащений ортопедичною спинкою та широкими регульованими лямками на повітропроникній мембрані.

Відправлення Новою Поштою: наложеним платежем (символічна передоплата 200грн.- компенсація на випадок неявки за товаром) , повною передоплатою (економите на комісії Н.П. за переказ коштів ).

!!! Перед замовленням обовязково відправте повідомлення для уточнення кількості, наявності. !!!

Оперативно відповім на всі ваші питання.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
styli...
stylish_look_7
Київ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?