Всі категорії
Додати товар

🆕 чоловічий рюкзак renedouble чорно-сірий 🆕

1440 грн
Опис

📏 Розмір (см): 37/31/14 см
Кольори: чорний 🖤, білий 🤍, блакитний 💙, хакі 💚, школадний 🤎, сірий 🤍

🔹Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.

🔸Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.

🔹Фурнітура. Блискавки з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Встановлені два магніта, завдяки чому рюкзак зверху завжди тримає форму як на фото. Основне відділення на блискавці.

🔸Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюються за допомогою металевого регулятора.

🔹Функціоналість. Ззовні рюкзака спереду дві кишені з сітки.Всередині рюказака окреме відділення під ноутбук до 14 дюймів (залежить від пропорцій екрану та рамок навколо нього - при замовлені уточнюйте розмір свого гаджету). Відділення надійно захищено піноматеріалом по всій висоті гаджета. З іншого боку середини карман на блискавці та один відкритий карман. На клапані відсутній карман. Ззовні на спинці рюкзака одна кишеня на блискавці.

Важливо❗️
Перед замовленням уточніть наявність товару‼️
📦 Доставка тільки Новою Поштою! 🚚 1-2 дні!
📝Замовлення приймаються з Понеділка по Неділю!
🕙 Відправка: Понеділок - П'ятниця 🕙 з 10:00 до 18:00

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Шкіра
Продавець
borodaikevych
borodaikevych
Івано-Франківськ
84% виконаних замовлень
Був

Схожі товари