Всі категорії
Додати товар

Рюкзак samsonite guardit бизнес сумка/бизнес рюкзак

2990 грн -14% 2590 грн
Опис

Рюкзак Samsonite GuardIt 2.0 15.6 - ідеальний вибір для людей, яким потрібен функціональний і стильний рюкзак для жюриноутбука і не тільки. Розроблений для щоденного використання, він має багато практичних функцій, які полегшать організацію та зберігання різних предметів.
Рюкзак виготовлений з міцних матеріалів, що забезпечує тривалий термін служби та стійкість до пошкоджень. Має спеціальні відділення для ноутбука з діагоналлю до 15,6 дюймів і для планшета, що забезпечує безпечне зберігання і транспортування техніки.
Рюкзак також має багато кишень і відділень, які дозволяють систематизувати і зберігати різні речі, такі як документи, книги, телефон або гаманець. Крім того, рюкзак має ручку у верхній частині та регульовані м’які лямки, які забезпечують комфортне носіння та адаптацію до індивідуальних потреб користувача.
Рюкзак Samsonite GuardIt 2.0 15.6 також оснащений системою Smart Sleeve, яка дозволяє кріпити рюкзак до ручки валізи під час подорожі. Завдяки цьому рюкзак легко і зручно транспортувати разом з рештою багажу.
Підсумовуючи, рюкзак Samsonite GuardIt 2.0 15.6 — ідеальний вибір для людей, яким потрібен зручний і практичний рюкзак .
Крім того, система Smart Sleeve дозволяє кріпити рюкзак до ручки валізи, що забезпечує зручне транспортування під час подорожей.
Вага 0,9кг
Колір Чорний
Матеріал 100% поліестер
Ручки Yes
Застібки-блискавки Yes
Smart Sleeve Yes
Основне відділення Yes Кишеня для
Розмір 45см/39см/13см
Стан ідеальний
Крепкий, добре прошитий, якісне виконання !!!

Рюкзак чоловічий мужская сумка рюкзак для ноутбука сумка для ноута спортивний рюкзак жіночий рюкзак Чорний туристичний рюкзак сумка спортивна сумка туристична сумка на спорт трекінгова сумка трекінговий рюкзак черный рюкзак для подростка рюкзак мужской рюкзак samsonite портфель сумка рюкзак фирменный сумка деловая классическая сумка сумка портфель бизнес сумка дорожня сумка дорожня сумка

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vikabest
Vikabest
20% виконаних замовлень
Була

Схожі товари