Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Рюкзак bagland animals 4 л. чорний 921 (0052391)

396 грн
Опис

Дитячий рюкзак: практичний аксесуар для маленьких мандрівників
Дитячий рюкзак ANIMALS від Bagland ідеально підходить для діток від 3 років. Цікавий дизайн з тваринами робить його не лише практичним аксесуаром, а й улюбленою іграшкою.

Зручність та комфорт
Ми подбали, аби ця модель була комфортною під час носіння. Рюкзак має лямки, що регулюються — це дозволяє адаптувати виріб під параметри дитини, а також рівномірно розподілити навантаження на спину. Маленька вага аксесуара — всього 400 г — посильна для малечі та додатково не обтяжує плечі.

Також за рюкзаком ANIMALS легко доглядати — він виготовлений зі шкірзаму, тому його досить просто очистити від забруднень.

Безпека та захист
Рюкзак має округлу форму без гострих кутів, а серед фурнітури немає дрібних деталей — усе для того, аби його маленький власник випадково не травмувався. До того ж усі застібки та закріплювальні елементи якісні та міцні й легко витримають активні рухи дитини.

Місткість та організація
Ця модель згодиться для прогулянок, поїздок чи походів у садочок. Виріб має одне основне відділення, в яке помістяться улюблені речі дитини: іграшки, олівці та блокнот, невелика пляшка з водою тощо. Також всередині є маленька кишеня, що виготовлена з підкладної тканини.

Дизайн та візуальна привабливість
ANIMALS має цікаве оздоблення у вигляді тварин. Такий дизайн привертає увагу дітей, дарує приємні емоції та робить рюкзак не просто аксесуаром, а ще й іграшкою. Крім того, це ще й чудовий подарунок для дитини.

Приклади популярних моделей дитячих рюкзаків
Серед варіантів моделей ANIMALS від Bagland ви можете обрати:

рюкзак із бегемотиком;

рюкзак з єнотом;

рюкзак з пінгвіном.

Кожен з аксесуарів подобається дітям та допомагає створити милий і кумедний образ.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Принт:
З тваринним принтом

Схожі товари