Всі категорії
Додати товар

Чоловічий стильний рюкзак tisco roll top чорний текстильний з відділом для ноутбука на...

1120 грн
Опис

Міський стильний рюкзак TISCO ROLL TOP чорний з текстилю й екошкіри з відділом для ноутбука на 20-25 літрів рол топ модний
Характеристики:

Колір: чорний

Матеріал: Оксфорд, екошкіра

Підкладка: поліестер

Об'єм: 20-25 літрів

Розмір у розгорнутому вигляді: 60см * 28см * 15см

Розмір у згорнутому вигляді: 45см * 28см * 15см

Розмір лицьових кишень: 13см * 14см * 3см

15 см * 9 см * 3см

Відділ для ноутбука: 17" 

Посилена ремінна стрічка

Грудна стяжка: на лямках

Виробництво: Україна

Чоловічий стильний  рюкзак TISCO ROLL TOP у чорному кольорі. Виготовлений із якісного  матеріалу oxford і вставок з екошкіри, об'єднує в собі багатофункціональність і елегантність. Характеристики цієї моделі продумані до дрібних деталей, роблячи його незамінним супутником для активних людей. З об'ємом 20-25 літрів і 9 відділами, він дає змогу впорядкувати всі свої речі, а також відділом для ноутбука діагоналлю до 17 дюймів.

Цей рюкзак обладнаний інноваційною конструкцією ROLL TOP, що дає змогу легко регулювати його обсяг, залежно від потреби. Ця технологія замінює звичайні змійки або кнопки, даючи повний контроль над рюкзаком. На лицьовому боці містяться дві накладні кишені, одна закривається на змійку, а інша — клапаном і фіксується фастексом. Також є ще одна кишеня на клапані для ще більшої функціональності. Бічні кишені без фіксації для дрібниць, які необхідно мати під рукою. 

Рюкзак закривається водонепроникною змійкою та фіксується на ремінь, який регулюється на фастексі. Усередині основного відділу розташована кишеня для ноутбука та дві невеликі кишені для дрібниць. Спинка посилена піно-матеріалом і прошита сіткою, яка дихає, забезпечуючи комфорт упродовж тривалого часу. Регульовані та посилені лямки також прошиті сіткою та піною. Грудна стяжка та ручка для перенесення в руці надають зручності у використанні.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Розмір:
Стиль:
Об'єм, л:
20-29 л
Принт:

Схожі товари