Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Шкільний рюкзак портфель ранець фіолетовий єдиноріг для хлопчиків та дівчаток 1-5 клас...

999 грн
Опис

Шкільний рюкзак - це аксесуар, який використовується дитиною майже щодня протягом всього навчального року. Саме тому так важливо, щоб він був не лише красивим та стильним, але в тому числі зручним, легким, містким та практичним. Ранець Єдиноріг повністю відповідає цим якостям. Він зроблений із високоякісних міцних та легких матеріалів, що забезпечує його довговічність та надійність. Дана модель виконана у фіолетовому кольорі.

Розміри рюкзака 37х25х14 см. Він оптимально підійде для учениць 1-3 класів. Туди легко розмістяться підручники, атласи та альбом для малювання формату А4.

Рюкзак виготовлений з водонепроникного поліестру високої міцності, що захищає вміст від дощу та механічних пошкоджень. Ортопедична спинка та лямки багатошарові та мають "дихаючу" підкладку з сітки, що дозволяє зняти тиск, рівномірно розподіляючи навантаження на спину та плечі. Тесьма ремінців надійно закріплена, т.к. пристрочена кілька разів. Додатковий нагрудний ремінець утримує лямки від зісковзування з плечей. А щоб дитина не зіткнулася з транспортом або перехожими у темну пору доби, на корпусі рюкзака з усіх боків нашіті смужки, що відбивають світло.

Портфель Єдиноріг поєднує стильний дизайн та зручну конструкцію. Усередині рюкзака - додаткова кишеня, що збільшує його місткість. Зовні дві бічні кишені: закрита на блискавці і відкрита з сітки для пляшечки з водою або парасольки, а також велика кишеня на блискавці спереду. Завдяки цьому дитина легко розмістить у рюкзаку все необхідне шкільне приладдя, а яскравий дизайн із забавним єдинорогом додасть трошки магії кожному шкільному дню.

Ранець представлений у наступних кольорах:

- Рожевий Єдиноріг,

- Фіолетовий Єдиноріг,

- Синій Єдиноріг,

- Блакитний Бетмен.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари