Всі категорії
Додати товар

Рюкзак ортопедичний gopack go17-5001s-1

800 грн
Опис

Ранець шкільний каркасний GoPack призначений для дітей молодшого шкільного віку від 6 до 9 років, виготовлений з якісного поліестеру і має наступні характеристики:

Ортопедична спинка Ergo Kids
Ортопедична вентильована спинка для дітей молодшого шкільного віку. Ущільнена ортопедична спинка повторює природний вигин хребта, рівномірно розподіляє вагу вмісту рюкзака вздовж хребта, тим самим допомагаючи у формуванні правильної постави, не дозволяє вмісту рюкзака тиснути на спину, при цьому щільно прилягає до неї, дозволяє спині «дихати» завдяки використанню сітчастої тканини вентильованим

Зручні S-образні шлейки
Розподіляють вагу рюкзака рівномірно, не тиснуть на плечі, повторюють контури тіла, щільно фіксуючи рюкзак на спині, регулюються по довжині для правильного розташування рюкзака на спині.

1 велике відділення з внутрішніми роздільниками
За рахунок вертикального розміщення і фіксації підручників роздільники допомагають дитині утримувати баланс. У нього можна покласти до 5 підручників, всі зошити (в тому числі високу з англійської мови), альбоми, папки для праці.

2 бічних кишені, 1 передня кишеня
Як правило, в бічні кишені ставлять пляшки з водою. У передній кишеню можна покласти пенал, бутерброди та інші важливі речі.

Нагрудний ремінь
Ранець має додатково нагрудний ремінь для фіксації ранця на спині, правильного розподілу ваги ранця і зменшення навантаження на спину.

Тканина підвищеної міцності з водовідштовхувальним покриттям
Особливу переплетення ниток різної товщини робить тонкий і легкий поліестер (матеріал, з якого пошитий рюкзак), дуже міцним. Тканина не рветься і не протирається. Зошити та підручники будуть сухими навіть під дощем.

Посилене дно з прогумованої тканини
Рюкзак можна кидати на підлогу і навіть на землю ― він не забрудниться.

Легкий догляд
Рюкзаки легко витираються вологими серветками, стираються руками і в машині.

Зручні ручки для дорослих
У рюкзака є ручка для того, щоб його зручно було носити. І спеціальна ручка-петля, за яку рюкзак можна повісити на парту.

Надійні замки ― блискавки
Досвід показав, що маленьким дітям легше користуватися блискавками, ніж застібкою, як у портфеля. Два бігунка на основному відділенні ― для зручності.

Світловідбиваючі елементи
Розташовані з усіх боків рюкзака світловідбиваючі елементи забезпечують видимість школяра при перетині проїжджої частини в темний час доби.

Розмір: 34х26х13 см
Вага: 900 г
Об'єм: 11 л

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
childrenboom
childrenboom
Супер-продавець
87% виконаних замовлень
Був