Всі категорії
Додати товар

Рюкзак-сумка із usb-портом для зарядки, із ізольованими кишенями,

850 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Також можливий колір рожевий Чудовий баланс між модою та функціональністю, ця сумка для підгузників полегшить ваш напружений день! Ми створюємо зручну сумку для мами, вибираючи високоякісні матеріали та фурнітуру, щоб полегшити виховання дітей. Ми прагнемо, щоб ваші руки були вільними, а підгузник у дорозі – легкий вітер. Ця сумка-рюкзак для сповивання чудово підходить для мами й тата, упакувавши все, що вам потрібно для одноденної подорожі з вашим малюком, у рюкзак для переодягання! Велика місткість: ця сумка для сповивання пропонує просторий інтер’єр, у якому все дитяче спорядження буде впорядкованим. Зручна та міцна: наша сумка для сповивання виготовлена ​​з міцної тканини, що забезпечує комфорт, розслаблення та безпеку під час перенесення дитячих речей. Ергономічний дизайн знімає біль і біль. Хороша ідея для подарунка: цей рюкзак для сповивання вміщує всі ваші потреби, задовольняє різноманітні потреби батьків у дорозі, що робить його гарним вибором для святкування свята дитини або різдвяного подарунка для молодих мам і тат. Багатофункціональна і практична сумка для сповивання 1 водонепроникна кишеня 2 x передні кишені 1 х передній сітчастий ремінь 4 внутрішніх відділення 1 кишеня для рюкзака проти крадіжки 1 x головна кишеня на блискавці (зберігайте речі в дуже організованому вигляді) 2 ізольовані кишені для пляшок (для зберігання молока або соку в холоді) 2 x еластичні бічні кишені (для дитячих серветок/пляшечок)【Великий рюкзак для підгузників】: розмір: 12 x 8 x 16,5 дюймів; Об'єм: 25 л; Вага: 1,65 фунта. Велика сумка для підгузників із 13 внутрішніми та зовнішніми кишенями для організації, достатньої для більшості необхідних речей для дитини. 【Легкий рюкзак із USB-портом для заряджання】антифрикційна оксфордська тканина важить менше 2 фунтів; оснащений USB-портом для заряджання та кабелем живлення, щоб зручно заряджати мобільний телефон у дорозі. 【Простора сумка для підгузників】 Ви можете отримати багатошарові відділення для розділення мокрих і сухих підгузників, пляшечок, тканин для підгузників; бічні кишені для дитячих серветок, парасольки, пляшок для пиття тощо; 2 ізольовані кишені для пляшок 4-9 унцій; надзвичайно легкий погляд і легкий доступ через широко відкритий рот і блискавку на спині. 【Стійкий – стійкість до води/деформацій/розривів】Виготовлено з міцної та водонепроникної тканини замість дитячої сумки з саржевого поліестеру; з нерозтираючими швами та міцними блискавками; посилені шви в лямках і ручці; водонепроникне зовнішнє покриття та 2 водонепроникні відділення для вологих рушників, часто використовуваних нагрудників або підгузків 【Більше, ніж сумка для підгузників】Можна використовувати як рюкзак, сумочку, елегантний і підходить для багатьох випадків, як-от шопінг, подорож тощо. Завдяки практичному дизайну унісекс цей рюкзак-мішок ідеально підходить для подорожей із хлопчиками та дівчатками

Характеристики и описание

Цвет

Темно-серый

Також можливий колір рожевий

Чудовий баланс між модою та функціональністю, ця сумка для підгузників полегшить ваш напружений день!

Ми створюємо зручну сумку для мами, вибираючи високоякісні матеріали та фурнітуру, щоб полегшити виховання дітей. Ми прагнемо, щоб ваші руки були вільними, а підгузник у дорозі – легкий вітер. Ця сумка-рюкзак для сповивання чудово підходить для мами й тата, упакувавши все, що вам потрібно для одноденної подорожі з вашим малюком, у рюкзак для переодягання!

 

Велика місткість: ця сумка для сповивання пропонує просторий інтер’єр, у якому все дитяче спорядження буде впорядкованим.

 

Зручна та міцна: наша сумка для сповивання виготовлена ​​з міцної тканини, що забезпечує комфорт, розслаблення та безпеку під час перенесення дитячих речей. Ергономічний дизайн знімає біль і біль.

 

Хороша ідея для подарунка: цей рюкзак для сповивання вміщує всі ваші потреби, задовольняє різноманітні потреби батьків у дорозі, що робить його гарним вибором для святкування свята дитини або різдвяного подарунка для молодих мам і тат.

Багатофункціональна і практична сумка для сповивання

1 водонепроникна кишеня

 

2 x передні кишені…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари