Всі категорії
Додати товар

Ранець, сумка для взуття, пенал kite my little pony

1260 грн
Опис

Набір першокласника для дівчинки Ранець, сумка для взуття, пенал Kite My Little Pony
Пенал шкільний Kite My Little Pony LP18-621-2
Пенал Kite My Little Pony LP18-621-2 виконаний з міцного поліестеру.
Пенал-книжка має відділення з 1 закотом. Виріб має гумки для фіксації письмового приладдя, які збережуть лад у пеналі. Пенал легко вміщує не тільки приладдя для писання, але й канцелярію для занять праці — ножиці та пензлі.
Дитячий пенал має тканинну окантовку. Яскрава підкладка візуально виділяє й дає змогу легко знайти необхідну канцелярію.
Тканина пройшла складні тести на зносостійкість і розриви, стійка до впливу зовнішніх чинників. Матеріал не блякне під впливом сонячних променів, зберігає свої властивості та зовнішній вигляд тривалий час. Фурнітура виготовлена з якісного матеріалу, блискавка легко та плавно відкривається.

Матеріал поліестер

Розмір, см: 19,5x13x3,7

Шкільний ранець каркасний Kite LP18-500S
Каркасний рюкзак Kite LP18-500S для дівчаток молодшої школи виготовлений із міцного поліестеру фіолетового кольору з ліцензійним зображенням героїв мультфільму "Мій маленький поні". Анатомічна спинка Ergo Kids з повітропроникними подушечками, анатомічні лямки правильної S-подібної форми, нагрудний ремінь сприяють щільному приляганню рюкзака до спини, мінімізують тиск на плечі та хребет дитини, дарують відчуття комфорту та легкості. Регульовані лямки та невелика вага, всього 920 г, роблять рюкзак комфортним і необтяжливим для дитини.
Рюкзак складається з просторого відділення, переднього та 2 бічних кишень на липучці, куди легко поміщається пляшечка для води. Внутрішні роздільники для книг і зошитів дають змогу правильно організувати простір у рюкзаку. Рюкзак-трансформер відкривається на 180 градусів, це дає змогу дістати маленькі речі з дна рюкзака та гарненько його почистити. На внутрішній стороні кришки рюкзака є спеціальне місце для розкладу.
Виріб має зручну ручку-петлю й ергономічну прогумовану ручку, яка не натирає руку, легко дезінфікується. Посилене прогумоване дно легко миється і зберігає стійкість рюкзака.
Світловідбивні елементи з усіх боків рюкзака забезпечують видимість дитини на дорозі в темну пору доби.
Матеріал пройшов складні тести на зносостійкість і розриви, стійкий до впливу зовнішніх чинників, зберігає свої властивості й естетичний зовнішній вигляд тривалий час. Фурнітура виготовлена з якісного матеріалу, замки легко та плавно відкриваються.

Матеріал поліестер

Розмір, см: 34x26x13

Вага, г 920

Об'єм, л 11

Сумка для обуви Kite My Little Pony LP18-601M-3
Характеристики:
Розмір, см 43х31

Матеріал: поліестер

Петелька для підвішування.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?