Всі категорії
Додати товар

Туристичний рюкзак на 50 л

1350 грн
Опис

Рюкзак для скелелазіння виготовлений з високоякісної нейлонової тканини, яка є стійкою до розривів, подряпин і зносу.
Рюкзак має основне відділення та численні відділення великої місткості. Основне відділення закривається блискавкою, 2 поясні кишені на блискавці та 2 сітчасті бічні кишені, достатньо місця для 3-4-денних подорожей.

Повітропроникні сітчасті лямки з великою кількістю губчастої підкладки допомагають зменшити тиск на плечі. Ергономічні м’які, розширені та потовщені плечові лямки S-типу, високоеластична дихаюча підтримка спини та стегнового ременя для оптимальної вентиляції та зменшення навантаження під час подорожі.

Регульований нагрудний ремінь і поясний ремінь. Відрегулюйте щільність, як вам потрібно. Підходить для жінок і чоловіків будь-якого віку, він оснащений регульованими ремінцями для зав'язування рюкзаків або підвішування спальних мішків, подушок, гамаків, штативів та іншого обладнання, що робить його зручним для любителів походів, альпінізму та кемпінгу.

Передня частина та плечові ремені оснащені світловідбивачами, які нагадують про безпеку. Є липучка для фіксації вкладиша мішка для води в основній сумці та отвір для водопровідної труби у верхній частині рюкзака для складання системи мішка для води.
В наявності рюкзак зеленого кольору.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Об'єм, л:
Від 35 л
Стиль:
Продавець
sumkiupoli
sumkiupoli
Супер-продавець
Шепетівка
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари