Всі категорії
Додати товар

Жіноча сумка-рюкзак 7 варіантів сумка-трансформер

910 грн
Опис

Сумка - рюкзак в 7 варіантах (580405)! Три варіанти чорного (цілком матовий, з кишенею з матового або лакового «пітона»), темний та світлий мокко, світлий беж та білий з кишенею «пітон». 👉Добре тримає форму. 👉Можна носити як сумку так і як рюкзак.
📐Розміри:
Висота -29,5 см
Ширина по низу -27, 5 см
Дно -12 см
👉Матеріал -якісна еко шкіра.
👉Сумка- рюкзак має два відділення.
👉Всередині дві кишені відкриті, та одна кишеня на блискавці.
👉Зовнішня кишеня закривається на кпопку-магніт. Позаду рюкзака є ще одна кишеня на блискавці. УМОВИ ЗАМОВЛЕННЯ➡️ ***Відправка Новою поштою 1-3 дні за передплатою 200 грн (в разі відмови йде на компенсацію витрат на пересилку) або повною передплатою (в разі відмови повертається з вирахуванням витрат на пересилку). Одна передплата - один товар.
***ОГЛЯДАЙТЕ товар одразу НА ПОШТІ! Після того як Ви забрали посилку додому, товар обміну або поверненню НЕ підлягає!
***Обмін/повернення - за рахунок клієнта. Тільки при огляді в присутності оператора, відмові відразу на пошті і збереженні товарного вигляду та початкової упаковки (фірмова коробка або пакет), бірок і захисних наклейок на сумках/поясах/гаманцях.
***Обмін/повернення браку - за наш рахунок при огляді на пошті в присутності оператора та фотозвіту, який надсилаєте нам. При отриманні необхідно перевірити, оглянути та відмовитися. Товар додому не забирати!

Сумка жіноча рюкзак жіночий

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Розмір:
Об'єм, л:
До 20 л

Схожі товари