Всі категорії
Додати товар

Рюкзак lowe alpine cholatse 52:57

3500 грн
Опис

Lowe Alpine Cholatse 52:57 - це чотирисезонний двокамерний рюкзак із задньою панеллю Air Contour+, бічним входом, регульованою довжиною спинки та системою TipGripper для кріплення палиць.

Двокамерний туристичний р юкзак Cholatse 52:57 від Lowe Alpine об'ємом 52-57 літрів оснащений дихаючою спинкою Air Contour+, яка за допомогою липучок регулюється за розміром відповідно до вашої спини. Задня панель разом з 2 окремими відділеннями забезпечують правильний розподіл навантаження для максимального комфорту. До основної камери можна також потрапити через бічний вхід, а камери розділені перегородкою на блискавці.
Рюкзак також має систему HeadLocker для кріплення сокири та систему TipGripper для кріплення трекінгових палиць. Простір для зберігання забезпечують великі бічні кишені з розтяжками, кишені на стегновому поясі, передня прихована кишеня, кишеня з гідроваксом та кишеня на блискавці в кришці рюкзака. Інтегрований дощовик і вушка для кріплення матеріалів поза рюкзаком, таких як шолом або автомобільний матрац, також є родзинкою.

Основні переваги:
об'єм рюкзака: 52 - 57 літрів
довжина рюкзака: 48 - 53 см
вага рюкзака: 1,86 кг
розміри: 69 x 36 x 40 см
210D Robic Ripstop та 420D PW/HydroShield
кількість камер: 2
спинна система: Air Contour+
бічний вхід для швидкого доступу
регульована довжина спинки за допомогою системи липучок
система HeadLocker для кріплення сокири
система TipGripper для фіксації палиць
інтегрований дощовик
гідровакуумна кишеня
вушка для фіксації матеріалу зовні рюкзака

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Продавець
vadim140
vadim140
Була

Схожі товари