Всі категорії
Додати товар

Шкільний рюкзак для дівчинки harvard з usb, замочком і хутряним помпоном, 5 кольорів

1150 грн
Опис

Крутий стильний сучасний підлітковий шкільний рюкзак для дівчинки середньої та старшої школи – ця модель рюкзака підкорить яскравим, оригінальним і навіть екстравагантним дизайном. Велика кількість різнокаліберних відділень, міцна фурнітура, модна шнурівка, м'який хутряний брелок, маленький рожевий замочок, USB порт — хіба можна уявити більш практичний і модний варіант? Все продумано до деталей у цій моделі рюкзака для просунутих школярок, що йдуть в ногу з часом. Рюкзак виконаний з щільної водовідштовхувальної тканини, якісні і щільно оброблені шви, металеві блискавки легко відкриваються широкі лямки. У рюкзаку велика кількість кишень - там завжди буде порядок, адже для кожної речі знайдеться місце. Рюкзак представлений в 5ти трендових кольорах. Рюкзак оснащений зовнішнім портом USB ( USB-кабель в комплекті) - просто вставити блок живлення (не йде в комплекті) у рюкзак і підключіть його до USB і порт, розташований зовні рюкзака буде відмінним джерелом для зарядки телефону або інших подібних пристроїв. В рюкзаке одно основное большое отделение с отсеком для планшета или электронной книги и два открытых кармана. На лицевой части рюкзака расположены два вместительных кармана на замке: один – для мобильного телефона, второй – для пенала, зеркальца, салфеток и прочих необходимых мелочей. По бокам – два открытых кармана для бутылочки с водой и зонтика.

Широкие уплотненные лямки обеспечивают возможность регулировки под необходимый рост ребенка. Удобная широкая ручка для переноски в руке или размещения рюкзака на крючке под партой.

Високі оцінки і відмінний настрій забезпечено на всі 100% з таким крутим рюкзаком!)) Характеристики: Тип рюкзака: молодіжний місткий шкільний Розмір: 47 х 30 х 14 см Вага: 800 гр Матеріал: Nylon Підкладка: Поліестер Основне відділення на блискавці Передні 2 кишені на блискавці широкі Регульовані лямки Металева фурнітура Колір: чорний, м'ята, рожевий, жовтий, фіолетовий Основні поради по догляду за рюкзаком: Прання виробу проводиться виключно руками за допомогою теплого мильного розчину. Місця особливого забруднення слід акуратно протирати щіткою. Рюкзак не слід гладити або вичавлювати. Щоб тканина не выцветала, виріб не потрібно сушити під яскравими сонячними променями. Зберігати рюкзак бажано в сухому і темному місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари