Всі категорії
Додати товар

Ранець шкільний каркасний delune 7 mini

2110 грн
Опис

Матеріал: поліестер Кольори в наявності: як на фото Габарити: Д-27*Ш-16*В-35 Артикул: 7mini Форма: шкільний Ранець каркасний , прикрашений об'ємної 3D картинкою - це абсолютно унікальне рішення, що поєднує яскраву, велику картинку і відчуття, що сподобався ведмедик або кошеня настільки реальні (завдяки 3D технології), що вони можуть «ожити», а завдяки новій технології ми домоглися найбільш яскравих і соковитих кольорів. Ми хочемо максимально зберегти для дітей відчуття казки і дива, і занурити їх у світ чудес. Опрацьовані деталі, прикраси у вигляді шовкової вишивки та аплікації, допомагають нам цього досягти. Завдяки унікальній формі, ранець виглядає компактно, але в той же час в ньому можна зручно розмістити всі необхідні речі для школи. В комплект входить якісний і місткий каркасний пенал, декорований під ранець. При максимальному навантаженні не змінює форму. Розмір: Пророблений і ретельно продуманий розмір ранця, дозволяє вам отримати компактний, не громіздкий, дуже гармонійно сидить на спині дитини ранець. Який уміщує всі необхідні формати книг, альбомів і папок для праці. Ергономічна спинка: Ергономічна спинка ранця, розроблена за новими технологіями, які враховують всі особливості анатомії дитини. Хребет захищений спеціально сконструйованої спинкою з саморегулівної бічною підтримкою, яка при ходьбі не дозволяє зміщуватись ранцю в сторони, надійно фіксуючи на попереку, і підходить дитині будь-якої комплекції. Надійна фіксація робить носіння максимально зручним. Відділення: Ранець має 2 відділення. При відкритті центрального відділення розсуваються роздільники (книжка). Всередині розташовано відділення для письмового приладдя. Друге відділення - для папок, робочих зошитів і високих книг. Дві бічні кишені на блискавці, всередині яких розташована сіточка для пляшечки. В комплекті: Оригінальний, місткий, каркасний пенал, повторює дизайн ранця. Мішок для змінного взуття, декорований під ранець, з сіточкою для циркуляції повітря. Бирка з індивідуальним штрих кодом та описом. В подарунок: М'яка іграшка-ведмедик (герой DeLune) + атласна стрічка для волосся (для дівчинки). Має ряд якісних і зручних деталей: Молнии высокого качества от японской компании « YKK », которые являются лидерами на рынке молний. Что придает уверенность в надёжности эксплуатации.

Мягкая ручка с антискользящей поверхностью.

Массажные мягкие лямки для снижения нагрузки с плеч ребенка.

Грудное крепление-стяжка для фиксации ранца на плечах ребенка.

Все фирменные карабины, бегунки, пластиковые и декоративные элементы, выполнены в детской стилистике бренда DeLune , что не может не радовать ребенка.

Светоотражающие элементы расположены на задней и боковой части ранца, для обеспечения безопасности в темное время суток.

Фирменные, пластиковые и продолговатые ножки , обеспечивают устойчивость ранца.

Дополнительными строчками для укрепления , прошиты все места, на которые приходятся основные нагрузки.

Облегченный каркас ранца изготовлен по жестко-каркасной технологии, что обеспечивает правильную эргономичную форму, при этом вес ранца составляет всего около 970 гр. Каркас не деформируется при нагрузке и распределяет вес по всей площади ранца.

Внутреннее оснащение ранца разработано по специальной системе распределении вещей «Open access» , что позволяет удобно распределить школьные принадлежности ребенка.

Разделители для удобного распределения и фиксации тетрадей, и учебников.

Внутри находится информационная нашивка для внесения данных о владельце.

Важно! Все наши ранцы и рюкзаки защищены от подделки голограммой с индивидуальным кодом, подтверждающим оригинальность. Каждое изделие можно проверить на нашем сайте. Будьте внимательны при покупке товаров DeLune.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Пластик Поліестер
Продавець
allalysa
Lisa shop
Київ
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари