Всі категорії
Додати товар

Ранець шкільний для хлопчика delune+ мішок + жорсткий пенал + годинник

2285 грн
Опис

Ранець шкільний «Каскадний» , прикрашений об'ємної 3D картинкою,- це абсолютно унікальне рішення, що поєднує яскраву, велику картинку і відчуття що сподобався ведмедик або кошеня настільки реальні (завдяки 3D технології) що вони можуть «ожити», а завдяки новій технології покриття, ми домоглися найбільш яскравих і соковитих кольорів. Ми максимум хочемо зберегти для дітей відчуття казки і дива, і занурити їх у світ чудес. Опрацьовані деталі, прикраси у вигляді шовкової вишивки та аплікації, допомагають нам цього досягти. Завдяки унікальній формі, складається з каскаду відділень, ранець виглядає компактно, але в той же час в ньому можна зручно розмістити всі необхідні речі для школи. В комплект входить якісний і місткий каркасний пенал, декорований під ранець, який зручно розміщується у передньому кишені, повторює його форму, і не потрібно турбуватися, що він буде займати багато місця в центральному відділенні. Ми завжди прагнемо створювати ранці за новими технологіями, щоб максимум зробити його зручним і комфортним для Вашої дитини. Ергономічна спинка: Ергономічна спинка ранця, розроблена за новими технологіями, що враховують особливості анатомії дитини. Хребет захищений спеціально сконструйованої спинкою з саморегулюючою бічною підтримкою, яка при ходьбі не дозволяє зміщуватись ранцю в сторони, надійно фіксуючи на попереку, і підходить дитині будь-якої комплекції. Надійна фіксація робить носіння максимально зручним. Відділення: Ранець має 3 відділення і кишеню для пенала, при відкритті центрального відділення розсуваються роздільники (книжка). В передньому відділенні можна зручно розмістити класичні зошити та інші речі для школи. Відділення біля спинки - для папок, робочих зошитів і високих книг. На передній частині ранця розташований кишеня для пенала, який входить в комплект. В комплекті: Модні електронні годинники з силіконовим ремінцем. Оригінальний, місткий, каркасний пенал, повторює дизайн ранця. Мішок для змінного взуття, декорований під ранець, з сіточкою для циркуляції повітря. Бирка з індивідуальним штрих кодом та описом. Картка розкладу уроків на тиждень. Має ряд якісних і зручних деталей: Блискавки високої якості від японської компанії YKK», які є лідерами на ринку блискавок. Що надає впевненість у надійності експлуатації. М'яка ручка з анти ковзаючою поверхнею. Масажні м'які лямки для зниження навантаження на плечі дитини. Грудне кріплення-стяжка для фіксації ранця на плечах дитини. Все фирменные карабины, бегунки, пластиковые и декоративные элементы, выполнены в детской стилистике бренда DeLune,что не может не радовать ребенка.

Центральная 3D картинка, выполнена по новой технологии, которая повышает износостойкость и морозостойкость покрытия, прошло испытание при -40 градусов.

Светоотражающие элементы расположены на передней, задней и боковой части ранца для обеспечения безопасности в темное время суток.

Пластиковые продолговатые ножки, обеспечивают устойчивость ранца.

Дополнительными строчками для укрепления, прошиты все места, на которые приходятся основные нагрузки.

Облегченный каркас ранца изготовлен по жестко-каркасной технологии, что обеспечивает правильную эргономичную форму. Каркас не деформируется при нагрузке и распределяет вес по всей площади ранца.

Внутреннее оснащение ранца разработано по специальной системе распределении вещей «Open access», что позволяет удобно распределить школьные принадлежности ребенка.

Внутри, информационная нашивка для внесения данных о владельце.

Важно! Все наши ранцы и рюкзаки защищены от подделки голограммой с индивидуальным номером, подтверждающим оригинальность изделия, будьте внимательны при покупке товаров DeLune.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Поліестер
Продавець
allalysa
Lisa shop
Київ
78% виконаних замовлень
Була

Схожі товари