Всі категорії
Додати товар

Ранець шкільний для дівчинки delune 11-029

2100 грн
Опис

Ранець шкільний, прикрашений об'ємної 3D картинкою - це абсолютно унікальне рішення, що поєднує яскраву, велику картинку і відчуття що сподобався ведмедик або кошеня настільки реальні (завдяки 3D технології), що вони можуть «ожити», а завдяки новій технології покриття ми домоглися найбільш яскравих і соковитих кольорів. Ми максимум хочемо зберегти для дітей відчуття казки і занурити їх у світ чудес. Опрацьовані деталі, прикраси у вигляді шовкової вишивки та аплікації, допомагають нам цього досягти. Розмір: Пророблений і ретельно продуманий розмір ранця, дозволяє вам отримати компактний, не громіздкий, дуже гармонійно сидить на спині дитини ранець. Який уміщує всі необхідні формати книг, альбомів і папок для праці. Ергономічна спинка: Ергономічна спинка ранця, розроблена за новими технологіями, що враховують особливості анатомії дитини. Хребет захищений спеціально сконструйованої спинкою з саморегулюючою бічною підтримкою, яка при ходьбі не дозволяє зміщуватись ранцю в сторони, надійно фіксуючи на попереку, і підходить дитині будь-якої комплекції. Надійна фіксація робить носіння максимально зручним. Відділення: У центральному відділенні: два пластикових роздільника з кишенею-сіткою; на протилежній стороні велике сіткове відділення з гумкою. На передній частині ранця розташований великий кишеня з відділенням для письмового приладдя і два бічних кишені на блискавці + кишеня сіточка для пляшок. В комплекті: Мішок для змінного взуття, декорований під ранець, з сіточкою для циркуляції повітря. Бирка з індивідуальним штрих кодом та описом. Картка розкладу уроків на тиждень. В подарунок: М'який брелок-ведмедик ( герой DeLune ) + атласна стрічка для волосся. Має ряд якісних і зручних деталей. Блискавки високої якості від японської компанії YKK», які є лідерами на ринку блискавок. Що надає впевненість у надійності експлуатації. М'яка ручка з анти ковзаючою поверхнею. Масажні м'які лямки для зниження навантаження на плечі дитини. Грудне кріплення-стяжка для фіксації ранця на плечах дитини. Всі фірмові карабіни, бігунки, пластикові і декоративні елементи, виконані у дитячій стилістики бренду DeLune, що не може не радувати дитини. Центральная 3D картинка, выполнена по новой технологии, которая повышает износостойкость и морозостойкость покрытия, прошло испытание при -40 градусов.

Светоотражающие элементы расположены на передней, задней и боковой части ранца для обеспечения безопасности в темное время суток.

Пластиковые, фирменные, продолговатые ножки, обеспечивают устойчивость ранца.

Дополнительными строчками для укрепления, прошиты все места, на которые приходятся основные нагрузки

Облегченный каркас ранца изготовлен по жестко каркасной технологии, что обеспечивает правильную эргономичную форму. Каркас не деформируется при нагрузке и распределяет вес по всей площади ранца.

Внутреннее оснащение ранца разработано по специальной системе распределении вещей «Open access» что позволяет удобно распределить школьные принадлежности ребенка.

Пластиковые разделители для удобного распределения и фиксации тетрадей и учебников.

Внутри, информационная нашивка для внесения данных о владельце.

Важно! Все наши ранцы и рюкзаки защищены от подделки голограммой с индивидуальным кодом, подтверждающем оригинальность. Каждое изделие, можно проверить на нашем сайте, будьте внимательны при покупке товаров DeLune.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Пластик
Продавець
allalysa
Lisa shop
Київ
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари