Всі категорії
Додати товар

Ранець scout і спортивна сумка. німеччина

450 грн
Опис

Комфортна Ергономічна спинка для постійної циркуляції повітря і відмінного комфорту при носінні. b Комфортні бретелі оптимальної ширини з дихаючої сітчастої тканини. Легкі 1180 р при обсязі 19 л (можна використовувати по-різному, наприклад, 15 літрів всередині і по 2 літри для бічних кишень. Розміри: прибл. 33 x 36 x 21 див. Деталізований кишеня з змінним наповненням, фіксатор нахилу, велика площа підстави, кишеню-органайзер, розділене основне відділення, прикріплюється додатковий ремінь на стегнах Здорове распределение веса - для оптимальной разгрузки растущего позвоночника.

Разработано Разработано
совместно с дизайнерами, хирургами-ортопедами и школьниками - для исключительных инноваций, отличной эргономики и высокой функциональности.

Протестировано
Еще не протестировано Stiftung Warentest, потому что в последнем тесте его не было в продаже!

Безопасность
Больше безопасности для вашего ребенка! Соответствует стандарту безопасности DIN58124, 20% передней и боковых поверхностей люминесцентные, а 10% световозвращающие

Коллекция 2014 года.

Особливості конструкції ранця Scout Nano Exklusiv "Сова": велике внутрішнє відділення, додатковий передній кишеню, відділення для розкладу уроків, кишенька для мобільного телефону, кільце для ключів, 2 бічних кишені для пляшечок з водою та боксу для сніданку регульована по висоті застібка дозволяє при необхідності збільшити внутрішній об'єм ранця розмір: 33х36х21 див. об'єм: 15л + 4л (бічні кишені) Комплектація: спортивна сумка, Ранець SCOUT Nano має ортопедичну спинку, яка формує правильну поставу і зменшує тиск на хребет, рівномірно розподіляючи вагу ранця. Досить коротка ручка не дає дитині звикнути носити ранець у руці, запобігаючи викривлення хребта. Пропускає повітря і вбирає вологу матеріал на спинці і внутрішній стороні лямок дозволяє спині «дихати». Ранці SCOUT забезпечують безпека дитини на дорозі: тільки у ранців SCOUT 10% поверхні ранця виконано із світлоповертального матеріалу 3M Scotchlite, а 20% з флуоресцентного матеріалу, блискучого при денному світлі. Мягкие удобные лямки легко регулируются по длине. Надежные застежки удобны для детской руки. Небольшой вес при большой вместимости ранца. Ранцы изготовлены из особо прочного полиэстера – не изнашиваются и не рвутся. Жесткий каркас выдерживает повышенные нагрузки. Водонепроницаемая внутренняя поверхность. Яркие не выцветающие краски.

Произведено в Германии.

Состояние б/у,поэтому есть незначительные потёртости ,царапинки.Дополнительные фото по требованию.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Блакитний
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mooradik
mooradik
Супер-продавець
Олександрія
98% виконаних замовлень
Була