Всі категорії
Додати товар

Рюкзак набір kite hello kittyl hk21-555s

3100 грн
Опис

Набір ранець + пенал + сумка для взуття Kite Каркасний рюкзак - легка каркасна модель для початкової школи. Ортопедичний рюкзак для дівчаток виконаний з міцного поліестеру. Родзинка моделі - ліцензійний дизайн Hello Kitty. Головна героїня однойменного мультика, кішечка Кітті, виконана з плюшу. Нашивка м'яка і приємна на дотик. Ключова деталь оформлення - справжній об'ємний бантик. Рюкзак дарує комфорт і море позитивних емоцій. Ранець розроблений для дітей, поповнюють ряди першокласників з шестирічного віку. Тому він легкий і мініатюрний з каркасних рюкзаків, ідеально підходить для першокласників. Модель отримала схвалення від німецького інституту здоров'я та ергономіки IGR. Завдяки своїм ортопедичним якостям, правильно розподіляє вагу; знижує навантаження на плечі, спину та поперек. Рекомендований для дітей ростом від 115 до 130 див. Жорсткий короб дозволяє рюкзаку тримати форму. Трендова модель «мушля» з плавним обтічним силуетом. Має ущільнену передню панель, яка дозволяє розстебнути блискавку вниз, що зручно для вилучення канцелярії і очищення рюкзака. Рюкзак зовні: ортопедична спинка з запатентованою системою Ergo Kids: м'які дихаючі подушки, які повторюють природні вигини спини, знижуючи навантаження на поперек; анатомічні широкі лямки S-подібної форми, що запобігають виникнення дискомфорту в плечах знімний нагрудний ремінь надійно фіксує рюкзак, беручи участь в правильному розподілі ваги; ущільнена ручка-переноска і ручка-петля для зручного підвішування за гачок; 2 сітчасті бічні кишені на гумці для пляшечки з водою чи термоса; посилене гумове дно з ніжками з міцного морозостійкого матеріалу: не прогинається під вагою підручників і легко очищається звичайної вологою серветкою; декор: плюшева нашивка «Кітті» з вишивкою, справжній об'ємний бантик; світловідбивачі з усіх боків вироби для безпеки на дорозі в темний час доби. Рюкзак всередині: 1 просторе основне відділення; внутрішні роздільники для підручників і зошитів, еластичний фіксатор (завдяки продуманій системі, а не зміщує центр і баланс ваги, допомагає підтримувати порядок всередині рюкзака) відділення для телефону або планшета оснащений внутрішньою обробкою з плюшу, яка захищає екран; 1 кишеня на гумці для Ланчбокс або пенала; карта для персональних даних; система значків-покажчиків для зручної навігації (підказують дитині, для чого призначена кожна кишеню) міцна брендована підкладка. Матеріал: поліестер. Короб: ущільнений картон. Рюкзак пройшов випробування на міцність матеріалів і зносостійкість фурнітури. Високоякісні блискавки, міцний текстиль. Матеріал EVA / поліестер Розмір, см: 35x26x13,5 Вага, г 800 Об'єм, л 12 Пенал в ліцензійному дизайні Hello Kitty - ідеальна модель для першокласників та учнів початкової школи. Еталонна німецька якість - гарантія довгої служби. Кожна деталь брендового пенала-книжки виконана бездоганно.
1 отделение с 2 отворотами;
резинки для фиксации канцелярских принадлежностей;
тканевая окантовка обеспечивает защиту кромки;
размер: 19,5x13x3,7 см;
прочные материалы и надежная фурнитура;
картонная вкладка с полем для расписания;
вкладка с таблицей умножения;
в 2 прозрачных кармашках можно менять вкладки
материал снаружи - крепкий износостойкий полиэстер;
внутренняя отделка - ПВХ;
лицензионный дизайн Hello Kitty;
вес - 206 г
тип: пенал-книжка.
Сумка для обуви - в ней очень удобно хранить сменную обувь и брать его с собой: на физкультуру, танцы или спортивные секции.
Закрывается одним движением - с двух сторон затягивается шнурками с фиксаторами. Превращается в мини-рюкзачок, который можно носить за спиной или на плече. Для удобства предусмотрена петля для подвешивания сумки на крючок. В сложенном виде помещается в кармане.
1 отделение;
петля для вешалки;
застежка - шнурки с фиксаторами;
материал - полиэстер;
размер: 46x33 см;
лицензионный дизайн Hello Kitty;
декор: принт, 3D Раббер бейдж Kite.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Поліестер
Продавець
svetikbogdan
KiteОriginal
Житомир
64% виконаних замовлень
Була

Схожі товари