Всі категорії
Додати товар

Набір підлітковий шкільний рюкзак, сумка-шопер, косметичка, пенал 5в1

1250 грн
Опис

Модний комплект для дівчаток середньої та старшої школи, набір із 5 речей — шкільний рюкзак, сумка-шопер, сумка-косметичка, пенал і мішечок!В У ПОДАРУНОК — мила підвіска Корівка, Ведмедик і 4 брелоки!

Комплект "Лія" виготовлений у єдиному стилі, модні прозорі кишені на рюкзаку та сумці-шоппері — оригінальний дизайн і яскраве виконання набору — він є лідером продажів і переваг юних модниць. Такий набір ідеально підійде дівчинці для школи, прогулянок, подорожей і хобі.

З лицьового боку рюкзак декорований прозорими кишенями, вони функціональні та місткі. Має дуже симпатичний вигляд, по-дівчачому. У прозору кишеньку можна покласти іграшку-талісман і прикріпити значки на свій розсуд, вони знімні — можна змінювати дизайн і розташування залежно від настрою.

Спереду розташовані три кишені — горизонтальні та вертикальні, застібаються на замок-блискавку та клямку, всі необхідні дрібниці будуть під рукою й кожна на своєму місці, можна покласти паковання вологих серветок, паперових хусток, блокнот, ключі та інше. Зверху на рюкзаку є ручка для перенесення в руках, вона виготовлена зі щільної та міцної кольорової стрічки.

Усередині одне велике основне відділення й ущільнена відкрита кишеня для планшета або електронної книги та дві невеликі відкриті кишені для дрібниць. З боків рюкзака з обох боків — повноцінні відділення для пляшки з водою/термосу та парасольки.

Ззаду дві широкі лямки, регульовані за довжиною. Та частина лямок, яка припадає на плечі та спину, пошита з основного матеріалу — тканини Оксфорд з м'яким ущільнювачем усередині, тому носити рюкзак на плечах зручно. Решта лямок — регульована.

Основний матеріал — "Оксфорд". Це щільна синтетична тканина, яка має плетену структуру — відома своєю міцністю й надійністю. Такий матеріал має водовідштовхувальні властивості, витримує середній дощ і сніг.

На додаток до рюкзака:

- велика містка сумка-шопер із прозорим декором і кишенями

- сумка-косметичка з мотузкою для носіння на плечі

— пенал на блискавці — маленький мішечок для приємних дрібниць

Симпатичний, якісний і місткий шкільний рюкзак для дівчинки з додатковими аксесуарами — чудовий варіант для підлітків мати стильний та сучасний вигляд. Навчання буде в задоволення, коли за спиною — модний рюкзачок)

Характеристики рюкзака:
Модель: шкільний підлітковий набір 5 в 1 для дівчинки
Розмір: 40х29х12 см
Матеріал — Оксфорд
Підкладка — поліестер
Три зовнішні кишені на блискавці та клямці
Два внутрішні відкриті відділення
Дві бічні відкриті кишені
Регульовані за довжиною лямки
Сумісний із форматом А4
Колір: рожевий, чорний, блакитний, фіолетовий

Навчання буде в задоволення, коли за спиною модний рюкзачок)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Текстиль

Схожі товари