Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак-сумка sambag trinity строченный бордо + відділення для ноутбука

1090 грн
Опис

Рюкзак-сумка Trinity - це найкращий варіант для людей, які звикли до стильного та активного життя. Ця модель поєднує в собі різні стилі, адже Trinity можна носити як рюкзак і як сумку-це практично і зручно.

Характеристики:

Матеріал верху: найновіша екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

Фурнітура. Блискавки типу YKK із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Шлейки регулюються за допомогою металевих регуляторів. Окрема шлейка на карабінах для зручного носіння на плечі.

Функціональність. Всередині рюкзака окреме відділення під ноутбук до 15 дюймів (залежно від пропорцій екрану та рамок навколо нього – при замовленні уточнюйте розмір гаджета). Відділення надійно захищене піноматеріалом по всій висоті гаджета. З іншого боку середини кишеню на блискавці і одна відкрита кишеня. З боків дві відкриті кишені для різних дрібниць. Зовні на спинці рюкзака є одна кишеня на блискавці.

📐 Розміри рюкзака-сумки Trinity: 34/31/15

Є різні кольори: Білий, Чорний, Бордо, Темно-синій, Червоний, Графітовий, Пудра, Жовтий, Принт

🚚 Відправляємо: Нова пошта, УкрПошта (безпечна оплата, оплата на картку або при отриманні на пошті)

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Матеріал:
Стать:

Схожі товари