Всі категорії
Додати товар

Рюкзак terra incognita matrix 22 темно-сірий

2666 грн
Опис

Terra Incognita Matrix 22 Темно-сірий - Функціональний рюкзак об'ємом 22 літра
для людей активного способу життя, які бажають завжди мати під рукою ноутбук.
Ідеально підходять для поїздок на роботу, в університет або для одноденних
прогулянок.


Особливості:

- підвісна система Air Director
- повністю вентильована спина
- регульований поясний ремінь
- двошарова анатомічна безшовна до тіла конструкція плечових лямок з м'якими краями для захисту від натирання
- грудна стяжка
- фронтальна об'ємна кишеня на "блискавці" з органайзером, сітчастими кишенями, чохол для зарядного пристрою
- спеціально посилене відділення для ноутбука 15.6?
- посилене дно

Технології


- AIR DIRECTOR Carry System - підвісна система автоматично приймає форму спини. Повітряні канали між обшитими сіткою 3D Airmesh подушками забезпечують ефективну вентиляцію. Оригінальна фіксація лямок дозволяє плавно повторювати вигин плечей.

- 450D Polyester Rip Stop - легкий поліестеровий матеріал з водовідштовхуючими поліуретановим покриттям і вплітанням підсилюючої нитки за технологією Rip Stop. Застосовується в легких рюкзаках малого обсягу.

- 1680D Nylon FTX TM - високоміцний водостійкий поліамідний матеріал великої щільності, має високу стійкість до стирання. Поліамід міцніший поліестеру при меншій товщині і меншій вазі. Має поліуретанове покриття, стійке до механічних впливів. Ставиться на дно рюкзаків.

- Duraflex - високоякісна пластикова фурнітура виробництва одного зі світових лідерів National Molding Corporation, США. Пряжки виготовлені з особливо міцного поліаміду марки 6.6 фірми DuPont. Фурнітура бездоганно зарекомендувала себе в експлуатації за будь-яких температур і високих навантажень. Застосовується в рюкзаках, наметах і спальних мішках.

- RipStop - матеріал, розроблений з метою створення найбільш міцної, при цьому максимально легкої, нейлонової тканини. З певною послідовністю тканина уздовж і поперек прошита більш щільним волокном. Це допомагає уникати при механічних ушкодженнях тканини розповсюдження даного дефекту. Тканина зміцнюється за рахунок періодичного додавання в плетіння товстішої нитки. Ця нитка утворює на тканині узори у вигляді «сотів», ромбів або прямокутників, додаючи їй стійкість до розтягування і розривів.



Характеристики
Вага, кг 0,99
Об'єм, л 22
Тканина 450D Polyester Rip Stop
Фурнітура Duraflex
Гарантія 12 міс. від виробника

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Особливості моделі:
Безшовний
Продавець
ski_a...
Ski_and_Hiking
Львів
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари