Всі категорії
Додати товар

Тактичний рюкзак з тримачем для каски

1600 грн
Опис

Тактичний Рюкзак штурмовий з тримачем для шлему

Модель оснащена системою перенесення, що складається з профільованих і регульованих плечових лямок , а стійкому перенесенню повного рюкзака сприяють нагрудний ремінь і поясний ремінь .

В основному відділенні є  міні-органайзер і плоска сітчаста кишеня на блискавці. Крім того, всередині, ззаду, є плоска кишеня, в яку легко поміститься наприклад, 15-дюймовий ноутбук або сумка для системи гідратації (камельбак). У верхній частині основної камери є вихід для верблюжого шланга. Зовні є плоска кишеня, що закривається на липучку (липучку липучку)  ).
Всі кишені закриваються на блискавки - товсті, спіральні, з подвійними бігунками , які зовні прикриті смужкою, що захищає від бруду
По обидва боки рюкзака є кишені, в які помістяться, наприклад, пляшки з напоєм або зручні дрібні аксесуари. Крім того, ці кишені знизу оснащені потайними кишенями на липучці , всередині яких знаходиться D-подібне кільце., який можна використовувати, наприклад, для прикріплення ключа.
Рюкзак дозволяє прикріплювати спорядження та налаштовувати його доступність завдяки  системі стропування MOLLE  (система дюймових стрічок, прошитих через кожен дюйм), розміщених спереду та з боків рюкзака. Також має D-подібні кільця (закриті люверси у формі літери «D»), що дозволяють прикріпити до рюкзака тактичне спорядження. Аналогічну функцію виконують і дві ручки внизу рюкзака.
Технічні дані
Модель: Gunny
Номінальна ємність: 40 л
art26831

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
intertur5
interturshopp
Миколаїв
23% виконаних замовлень
Була